ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ: Ετοιμάζει ελληνοτουρκική δραματική σειρά!

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ετοιμάζει μια ελληνοτουρκική δραματική σειρά εποχής, η οποία θα προβληθεί και στην Ελλάδα και στην Τουρκία στις αρχές του 2012. 


«Μόλις επέστρεψα από ένα ακόμη ταξίδι που έκανα στην Τουρκία και έπονται πολλά ακόμα, καθώς υπάρχει στα σκαριά μια δουλειά που με κέντρισε πολύ από την πρώτη στιγμή που μου την πρότειναν» είπε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος στο TV Έθνος της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής"


Και συνέχισε: «Οι συζητήσεις που έκανα και οι οποίες προχωρούν καλά, με θέλουν να συνυπάρχω σε μια ελληνοτουρκική παραγωγή που ετοιμάζεται με όρεξη και φροντίδα και η οποία θα είναι 50% ελληνική και 50% τούρκικη. Το σενάριο θα το υπογράφω εγώ με έναν Τούρκο σεναριογράφο, τη σκηνοθεσία θα την αναλάβουν ένας δικός μας κι ένας δικός τους και η διανομή θα είναι επίσης 50-50».


«Το στοίχημα είναι πολύ ενδιαφέρον και δελεαστικό, και στοχεύει να “ρίξει γέφυρες”, ανάμεσα στις δυο χώρες. Γι’ αυτό και δουλεύουμε με πολύ προσοχή και μεγάλη ευθύνη και συζητείται έντονα ότι θα στηριχτούμε από επίσημους φορείς και των δυο χωρών» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.


Πηγή: tvnea.blogspot.com

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa