Οι ακτιβιστές του Λονδίνου στην ίδια λίστα με την Αλ Κάιντα!


Στην ίδια λίστα με τρομοκρατικές και εξτρεμιστικές οργανώσεις, όπως η Αλ Κάιντα καταχώρησε η αστυνομία του City του Λονδίνου το κίνημα «Occupy London»! 


Το έγγραφο της αστυνομίας του Σίτι, το οποίο εστάλη σε διάφορες επιχειρήσεις της περιοχής έχει τίτλο...


«Ενημέρωση για τρομοκρατικές/εξτρεμιστικές κινήσεις για την επιχειρηματική κοινότητα της πόλης του Λονδίνου» και αναφέρεται σε κινήσεις των διαδηλωτών, προηγούμενες και επόμενες, που θεωρούνται… ύποπτες. 


«Οι ακτιβιστές προκαλούν λόγο ανησυχίας, καθώς παγκοσμίως το κίνημα Occupy δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι ύφεσης, είναι πιθανό ότι οι ακτιβιστές φιλοδοξούν να εντοπίσουν άλλες θέσεις για να καταλάβουν, ειδικά εκείνες που ταυτίζουν με τον καπιταλισμό» αναφέρει το έγγραφο. 


Έξαλλοι έγιναν οι ακτιβιστές, όταν έφτασε στα χέρια τους το έγγραφο, από επιχειρηματία της περιοχής. 


Αμέσως εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζουν ότι «ο ακτιβισμός δεν είναι έγκλημα και η επιθυμία για συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία λήψης αποφάσεων δεν θα πρέπει να αποτελεί αιτία ανησυχίας για την αστυνομία σε οποιαδήποτε ελεύθερη κοινωνία. Ένα ίδρυμα που συγχέει τους ενεργούς πολίτες με εγκληματίες και εξισώνει την Αλ Κάιντα με τις προσπάθειες να επαναπροσδιοριστεί η πόλη, είναι ένας θεσμός που αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να χάσει το δρόμο του».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa