Ρέθυμνο: Πατέρας σκότωσε τον γιο του!


Τα χέρια του με το αίμα του γιου του έβαψε ένας 65χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο! Ο πατροκτόνος, μάλιστα δε δίστασε να σηκώσει την κυνηγετική του καραμπίνα και να πυροβολήσει στην καρδιά το ίδιο του το παιδί!
Ρέθυμνο: Πατέρας σκότωσε τον γιο του!
Η οικογενειακή αυτή τραγωδία, που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης έπειτα έναν καβγά που είχαν οι δύο άνδρες μεταξύ τους. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Στη συνέχεια, ο 39χρονος γιος αποσύρθηκε στο δωμάτιό του προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Και ενώ όλα έδειχναν πως είχαν καταλαγιάσει, ο 39χρονος άκουσε κάτι να πέφτει πάνω στην πόρτα του δωματίου του. Αμέσως, έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έξω από το δωμάτιο θα βρίσκοταν οπλισμένος με μία καραμπίνα ο πατέρας, ο οποίος θα πυροβολούσε στην καρδιά τον γιο του με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στο πάτωμα.
Στη συνέχεια ο πατέρας περιπλανήθηκε σε χωράφια της περιοχής, έχοντας την κυνηγετική του καραμπίνα στο χέρι. Ωστόσο, όπως ομολόγησε στην αστυνομία όπου και παραδόθηκε δεν θυμόταν τι είχε κάνει και για ποιο λόγο κρατούσε την καραμπίνα.
Τον 39χρονο βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος ο ίδιος του ο αδελφός, ο οποίος και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο.
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια της δολοφονίας.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa