Το Προξενείο στη Τζέντα δεν ενοχλήθηκε από τον Σουλτάν


Το βράδυ της Τρίτης, ο Μοχάμεντ Μπάσεμ ισχυρίστηκε στο www.prasinanea.gr ότι την Τετάρτη ή την Πέμπτη 

ο δικηγόρος του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα λάμβανε μία επιστολή από τον 
Σουλτάν Αλ Σαούντ, προορισμένη για τον μεγαλομέτοχο. Αυτή η διαδικασία θα γινόταν μέσω του ελληνικού Προξενείου στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.
Το www.prasinanea.gr επικοινώνησε με τις προξενικές αρχές, θέλοντας να διαπιστώσει την ορθότητα των λεγομένων του γενικού γραμματέα του Σαουδάραβα Πρίγκιπα. "Εξ όσων γνωρίζουμε, ο εν λόγω κύριος δεν έχει επισκεφτεί το γραφείο μας τις τελευταίες ημέρες" ήταν η απάντηση που μας δόθηκε.
Φυσικά, αυτό δεν προδικάζει το τέλος της υπόθεσης, αφού ο Μοχάμεντ Μπάσεμ μπορεί να επέλεξε άλλο τρόπο αποστολής της επιστολής του ή να το κάνει μετά την επικοινωνία μας. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι μέχρι τις 12:00 της Τετάρτης, κανένα έγγραφο δεν είχε φτάσει στο Προξενείο με αποδέκτη τον Τζίγγερ.
Ακόμα, από το Προξενείο επιβεβαιώθηκε ακόμα μία φορά ότι ο Πρίγκιπας Σουλτάν είναι υπαρκτό πρόσωπο, γνωστό στη Τζέντα και με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι το ζητούμενο είναι εάν ο Αλ Σαούντ έχει τη βούληση να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και πόσο ζεστά έχει πάρει την υπόθεση.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa