ΠΑΤΡΑ: Έπιασαν ιερόδουλο, που τελικά λεγόταν… Στάθης!

Η καλλονή γυναικάρα που τραβούσε τα βλέμματα των περαστικών οδηγών αποδείχθηκε... Στάθης και μάλιστα με τα... όλα του! 


Ο λόγος για την τραβεστί που εντοπίστηκε από άνδρες των αστυνομικών αρχών να κάνει «πιάτσα» στην περιοχή των Μποζαϊτίκων. 


Και είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης και συγκεκριμένα της ομάδας ΔΙΑΣ που σταμάτησαν προκειμένου να διεξάγουν τον έλεγχο, έμειναν άναυδοι όταν εξακρίβωσαν την πραγματική ταυτότητα της εντυπωσιακής και καλίγραμμής ξανθιάς που είχαν απέναντί τους. Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα της προηγούμενης Παρασκευής, όταν δύο μοτοσικλετιστές της αστυνομίας έκαναν περιπολία και περνούσαν έξω από το στάδιο «Δ. Τόφαλος» στα Μποζαϊτικα. 


Τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν είδαν στην άκρη του πεζοδρομίου μία γυναίκα να στέκεται και να περιμένει μόνη της μες τη νύχτα. Και επειδή ήταν ντυμένη σαν να ετοιμαζόταν για έξοδο διασκέδασης αλλά όχι προκλητικά, (με ντύσιμο δηλαδή που να παραπέμπει σε πόρνη), ούτε που... πήγε το μυαλό τους στο τι πραγματικά συνέβαινε. Όμως αφού την προσπέρασαν για λίγα μέτρα αποφάσισαν να γυρίσουν στο σημείο για να μιλήσουν μαζί της και να σιγουρευτούν ότι όλα ήταν εντάξει και προπαντός ότι δεν κινδύνευε. 


Πλησιάζοντας όμως και μιλώντας μαζί της, από τη φωνή της κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Και από τα λεγόμενά της κατάλαβαν περί τίνος ακριβώς επρόκειτο. Ότι δηλαδή είχε σταθεί στο σημείο περιμένοντας... πελάτες και όχι κάποιον γνωστό της. Έτσι, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λεπτομερή έλεγχο των στοιχείων της. Και για τον λόγο αυτό της ζήτησαν την ταυτότητά της. Και όταν εκείνη τους την έδωσε... έπεσαν από τα σύννεφα διαβάζοντας το όνομα. Το οποίο έγραφε: «Ευστάθιος Κ...»!


Πατρινός που υπεβλήθη σε επέμβαση..


Αποδείχθηκε πως είναι Πατρινός ο οποίος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου προ μηνών σε νοσοκομείο της Αθήνας. Και όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, αποφάσισε να... κάνει πεζοδρόμιο προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για την επιβίωσή τους, καθώς μετά την απόφασή του να εγχειριστεί βρέθηκε στη δύνη της εγκατάλειψης από κάθε κοντινό του πρόσωπο. 


Ανεξάρτητα από την ανθρώπινη εξομολόγηση, πάντως, σε βάρος του ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία. Ταυτόχρονα, τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου κατά της υπαίθριας πορνείας που εξακολουθεί να ανθεί στην Πάτρα. Με αλλοδαπές αλλά και ελληνίδες και με συνηθισμένες «πιάτσες» σε Αγ. Ανδρέου, Παπαφλέσσα, Ηρ. Πολυτεχνείου κ.α..



Πηγή: Dete.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa