Και άλλες συλλήψεις για τη σπείρα με τα πλαστά


 Και άλλες συλλήψεις για τη σπείρα με τα πλαστά
Σε συνέχεια συλλήψεων μελών της εγκληματικής οργάνωσης που παραχαράσσει και διακινεί πλαστά χαρτονομίσματα στην Β. Ελλάδα, ύστερα από ενδελεχείς και εμπεριστατωμένες αστυνομικές έρευνες, συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη και Δράμα άλλα τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για δύο Ελληνίδες, ηλικίας 58 και 36 ετών, έναν 30χρονο Αλβανό και έναν 56χρονο Έλληνα, οι οποίοι αναζητούνταν.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων της αστυνομικής έρευνας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το απόγευμα, στη Δράμα, τον 56χρονο δράστη που αναζητούσαν, ενώ το ίδιο βράδυ στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν τους άλλους τρεις δράστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι της 36χρονης, στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο διαμένει μαζί με τον 30χρονο Αλβανό και την 58χρονη, κατασχέθηκαν:
 56 πλαστά χαρτονομίσματα των 100, 50 και 20 ευρώ Μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 8,6 γραμμαρίων Μία ζυγαριά ακριβείας 6 κινητά τηλέφωνα
Ακολούθησε έρευνα στο δεύτερο σπίτι της 58χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 6 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2.769,6 γραμμαρίων 2 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 665,5 γραμμαρίων Ένα δίκαννο όπλο με κομμένη την κάννη και το κοντάκι Ένα πιστόλι Μία γεμιστήρα 8 φυσίγγια
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι τα παραπάνω κατασχεθέντα αντικείμενα, που βρέθηκαν στο δεύτερο σπίτι της 58χρονης, τα κατείχε από κοινού με τον 30χρονο Αλβανό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa