Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ για τις "κρυφές" ξαδέλφες της Βασίλισσας Ελισάβετ


Σοκαρισμένη είναι η Βρετανική κοινωνία μετά την αποκάλυψη ντοκιμαντέρ που φέρνει στη δημοσιότητα την αδιαφορία της Βασίλισσας Ελισάβετ για τις πρώτες ξαδέλφες της, Nerissa και Katherine Bowes-Lyon, οι οποίες ήταν από το 1941 κλεισμένες σε Ιδρυμα για διανοητικά ανάπηρους στο Surrey.
Eγκατάλειψη και αδιαφορία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την οικογένεια της Βασίλισσας Ελισάβετ αναφορικά με το θέμα των διανοητικά ανάπηρων εξαδέλφων της. Η Τελευταία φορά που επισκέφτηκε κάποιος από την οικογένεια, ήταν το 1960, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.
Παρόλο που ήταν κοινό μυστικό στο Royal Earlswood, και στην τοπική κοινότητα, ότι δηλαδή στο άσυλο στεγάζονται στενοί συγγενείς της βασιλικής οικογένειας, στον ευρύτερο κόσμο η ύπαρξή τους είχε σβηστεί, όπως αναφέρει το εκτενές δημοσίευμα της ιστοσελίδας.
Η καλά κρυμμένη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά το θάνατο της 66χρονης Νerissa ,μιας εκ των δύο αδερφών, όταν οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι ήταν θαμμένη σε ένα πρόχειρο τάφο με έναν αύξοντα αριθμό.
Η Katherine είναι 85 ετών, ακριβώς όσο και η ξαδέρφη της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Το Channel 4  θα προβάλλει το ντοκιμαντέρ το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης.
cosmo.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa