Καρδιακό επεισόδιο στο Νοσοκομείο Σπάρτης για γέλια…ή μάλλον για κλάματα!


Χθες το πρωί, αιμοκαθαρόμενος ασθενής, υπέστη σοκ στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Σπάρτης , με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός μεταξύ των 


νοσηλευτριών καθ΄ότι δεν υπήρχε κανένας νεφρολόγος στην μονάδα εκείνη την ώρα. Πιο συγκεκριμένα... σύμφωνα με πληροφορίες μας ασθενής από τη Σπάρτη, 


γύρω στις 8.00 το πρωί, την ώρα που η νοσηλεύτρια του έκανε παρακέντηση για να τον συνδέσει με το μηχάνημα αιμοκάθαρσης, άρχισε να έχει έντονους σπασμούς , κρυάδες και δύσπνοια. Στη μονάδα επικράτησε πανικός με σκηνές απείρου κάλλους.


Οι κακές γλώσσες λένε , ότι μία νοσηλεύτρια μπλόκαρε και δεν θυμόταν το τηλέφωνο των επειγόντων περιστατικών , άλλη έκανε εμετό, άλλη πήγε να λιποθυμήσει……


Στην μονάδα κατέφθασε πρώτη μία αγροτική γιατρός! Και στη συνέχεια ένας ειδικευόμενος καρδιολόγος! Αφού έγινε καρδιογράφημα στον ασθενή, έφθασαν εσπευσμένα στη μονάδα και οι νεφρολόγοι από τα σπίτια τους, που είχαν ειδοποιηθεί από τον προϊστάμενο. Ο ασθενής συνήλθε μετά από λίγο, φανερώνοντας όμως την γύμνια και την ανικανότητα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών στη συγκεκριμένη μονάδα.

Και το πιο ωραίο για το τέλος. Φήμες λένε ότι ο εν λόγω ασθενής , προσποιήθηκε το «σοκ» , θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει την κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Σπάρτης.

Θυμίζουμε ότι σε καταγγελία νεφροπαθών που είχε γίνει προ μηνός και είχαμε δημοσιεύσει, είχαν τονιστεί τα προβλήματα έλλειψης ιατρικού προσωπικού όπως επίσης και διάφορα άλλα, που έδειχναν μία μεγάλη χαλάρωση σε θέματα ασφάλειας της ζωής των αιμοκαθαρομένων ασθενών. Μάλιστα δε, οι καταγγέλλοντες είχαν δώσει μια τελευταία ευκαιρία στη διοίκηση πριν καταφύγουν στον εισαγγελέα.

Και για τις κακές γλώσσες που λένε ότι ο ασθενής προσποιήθηκε…τότε αλίμονο και πάλι αλίμονο! Σκεφτείτε την περίπτωση να ήταν αληθινό.


 Θα ήταν ο τρίτος μέσα στο τελευταίο 15νθήμερο που θα κοίταζε τα ραδίκια ανάποδα!!!
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa