Παραλύει ιδιωτικός και δημόσιος τομέας - Διέκοψαν τις μεταδόσεις οι ζωντανές εκπομπές στην τηλεόραση


Με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι τόσο στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, όσο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην 24ωρη απεργία, που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ–ΑΔΕΔΥ για αύριο, Πέμπτη.
Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες θα συμμετάσχουν στην απεργία...
 κάνοντας στάσεις εργασίας κυρίως στην αρχή και στο τέλος της βάρδειας. Αναλυτικά οι συγκοινωνίες θα διαμορφωθούν ως εξής: 
Το τραμ θα λειτουργήσει κανονικά 
Το μετρό επίσης θα κινηθεί κανονικά, όμως δεν θα λειτουργεί στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ 
Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9:00-21:00 
Τα τρόλεϊ από 8:00-22:00 
Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος του ΗΣΑΠ από τις 9:00-21:00 
Ο προαστιακός θα μείνει ακινητοποιημένος ολόκληρο το 24ωρο 
Τα τρένα του ΟΣΕ επίσης δεν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια όλο το 24ωρο 
Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (Π.Ν.Ο.) θα συμμετάσχει και αυτή στην 24ωρη απεργία. 
Στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. 
Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, καθώς στην απεργία θα συμμετέχουν οι υπάλληλοι του Δημοσίου, εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και ασφαλιστικά ταμεία, οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ, αλλά και οι υπάλληλοι των ΠΟΕ-ΟΤΑ, στους δήμους και τις περιφέρειες,. 
Κλειστά θα μείνουν και τα δικαστήρια, λόγω της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) στην πανελλαδική γενική απεργία. 
Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 11:00 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως. Μάλιστα, στις 10.30 π.μ. οι εργαζόμενοι των ΠΟΕ-ΟΤΑ θα πραγματοποιήσουν προ-συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους και με πορεία θα φτάσουν στο Πεδίο του Άρεως, όπου έχει προγραμματισθεί η απεργιακή συγκέντρωση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa