Τα σημερινά προγνωστικά για σήμερα ...



4:09 μμ 11/12/2011

** ΒΑΓΙΚΑΝΟ - ΧΙΧΟΝ: Δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ, η αξία δεξιά. Παρά είναι καλοπληρωμένο το Over παρόλο που οι ομάδες το φεραν στις 4 από τις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5

** ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Στο ντεφορμάρισμα της βρίσκουμε τη Χερκουλες, 3 ήττες 1 ισοπαλία, 1 νίκη στα 5 πιο πρόσφατα. Η Βαγιαδολιδ έχασε μόνο μέσα στη Λας Παλμας στις 12 τελευταίες αγωνιστικές.


** ΑΝΤΑΛΙΑ - ΑΝΚΑΡΑΚΟΥΤΣΟΥ: Τα 30 γκολ που έφαγε η Ανκαρακουστου σε 14 ματς την καθιστούν δίκαιο αουτσάιντερ του παιχνιδιού. --  1  -- .


** ΑΑΧΕΝ - ΑΟΥΕ: Καλύτερη παρουσιάζεται η Ααχεν τελευταία με κύριο χαρακτηριστικό το εύκολο γκολ. Τα 6 τεμάχια που έφαγε η Αουε μέσα στη Μποχουμ στο τελευταίο ματς τη φέρνουν με 4 ήττες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ: Την κάτω βόλτα συνεχίζει να παίρνει η Ινγκολσταντ με 7 ήττες 2 ισοπαλίες. Αλλιώς το πάει η Σαν Παουλι ερχόμενη από 4 νίκες 2 ισοπαλίες , σπουδαία πράματα και εκτός έδρας με 4 νίκες 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία εκτός. --  2  -- .


** ΔΡΕΣΔΗ - ΚΟΤΜΠΟΥΣ: Τα 5 σερί Over της Δρεσδης κόντρα ρόλος απέναντι στα 7 σερί Under της Κορμπους.


** ΑΣΤΕΡΑΣ  - ΑΡΗΣ: Από το πουθενά είδαμε έναν Αρη από άλλο πλανήτη απέναντι στον Παναθηναικό, είναι να απορείς δηλαδή. Ο Αστερας στην έδρα του δέχτηκε μόλις 1 γκολ σε 5 εντός έδρας παιχνίδια, στοιχείο που πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα.


** ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ: Αιτχοβεν, Βααλβαικ και Φιτεσε έφαγαν 8 γκολ με ισάριθμες νίκες από την Φεγιενορντ. Η Ουτρεχτη έφαγε 21 γκολ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. --  2  -- .


** ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΜΙΛΑΝ: Τη δική προσπάθεια κάνει η Μπολονια  χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο. Το απόλυτο φορμάρισμα οι 7 νίκες 1 ισοπαλία από πλευράς Μιλαν. --  2  -- .


** ΜΕΡΣΙΝ - ΣΑΜΣΟΥΝ: 0-0, 1-0 τα δύο ακριβές σκορ που παίζουν καλά. Under 2.5


** ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ: Οι 3 σερί νίκες της Μπεσικτας δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Μπουγιουκσεχιρ δε σκοράρει στα 2 πιο πρόσφατα με μόλις 1 νίκη στα 5 πιο πρόσφατα . Εκτός έδρας στις 5 τελευταίες εξόδους της υπέστη 4 ήττες. --  1  -- .


** ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΝΤΜΙΡΑ: Ανέβασαν ψυχολογία η νίκη και η ισοπαλία στα 2 τελευταία ματς της Σαλτσμπουργκ. Χωρίς νίκη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές η Αντμιρα. --  1  --.


** ΛΩΖΑΝΗ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ: Over 2.5


** ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΟΞΑ: 0-10 τα γκολ της Δοξας. Μέσα στο πρόγραμμα το τρίποντο για τον Εργοτελη. --  1  -- .


** ΦΙΤΕΣΕ - ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ: Απέτυχε να σκοράρει σε 3 από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια η Φιτεσε που κέρδισε μόνο τη Βααλβαικ στα 4 τελευταία εντός. Η Γκρονιγκεν δεν είναι ότι ευκολότερο όπως περιγράφουν και οι 2 ήττες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. --  2  --.


** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ: Ξυπνητήρι η σφαλιάρα που έφαγε ο ΠΑΟ από τον Αρη στο τελευταίο παιχνίδι. Λίγα πράματα ο Πανιώνιος  που έχασε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Η ανωτερότητα του ΠΑΟ μη διαπραγματεύσιμη. Over 2.5 και - 2  -- .


** ΣΤΟΟΥΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Τρένο πάει η Τοτεναμ με 10 νίκες 1 ισοπαλία με 11 Over σε 13 αγωνιστικές. Οι 2 νίκες της Στοουκ με Εβερτον εκτός και Μπλακμπερν εντός ανεβάζουν στα ύψη την ψυχολογία της ομάδας. Κρατάμε το Over με την Στοουκ να συνηγορεί καθώς 5 Over στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5


** ΤΡΑΜΠΖΟΝ - ΓΑΛΑΤΑ: Under 2.5


** ΛΕΙΡΙΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Με 7 Over αμφότερες στις 11 μέχρι τώρα αγωνιστικές. Over 2.5


** ΝΟΒΑΡΑ - ΝΑΠΟΛΙ: Αναξιόπιστη η Ναπολι, 1 νίκη στα 5 πιο πρόσφατα και 5 τελευταία εκτός. Over 2.5


** ΛΟΡΙΑΝ - ΛΥΩΝ: Δεν έχασε ακόμα στην έδρα της η Λοριαν έχοντας την καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Κερδίζει στα 2 πιο πρόσφατα η Λυων αλλά έχασε σε 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.


** ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τα 6 σερί Over της Αθλ Μαδριτης σημείο αναφοράς. Over 2.5


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa