ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της!

Με ένα βαθύ τραύμα στον λαιμό από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε νεκρή πριν λίγες ώρες μία 56χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα 1ου ορόφου της πολυκατοικίας που έμενε, στην οδό Ελβετίας 54 στο Αιγάλεω.


Μία φίλη και γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας, που είχε κλειδιά του διαμερίσματος, δεν είχε νέα από εκείνη τα τελευταία δύο 24ωρα και καθώς ανησύχησε, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος της 56χρονης για να δει τι συμβαίνει και ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα της φίλης της, το πτώμα της οποίας ήταν στο πάτωμα με κομμένο τον λαιμό. Σε κατάσταση σοκ η φίλη του θύματος κάλεσε σε βοήθεια και μετά από λίγο κατέφτασαν και οι πρώτοι αστυνομικοί.

Η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ωστόσο ο χώρος του διαμερίσματος είναι αρκετά αναστατωμένος, με αποτέλεσμα τουλάχιστον σε πρώτη φάση οι αστυνομικοί να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα ως πιθανά κίνητρα δολοφονίας του θύματος. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο, τοποθετεί την ώρα θανάτου μεταξύ των δύο τελευταίων ημερών. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa