ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Ο παπάς που χόρευε τσιφτετέλι και ζεϊμπέκικο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι καλεσμένοι σε γάμο που έγινε στα Ζερβάτα Κεφαλονιάς με τον ιερέα που αφού «έκανε κεφάλι» άρχισε να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες... ακόμη και πάνω στα τραπέζια!

Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες σε γάμο που έγινε στην περιοχή και στον οποίον ήταν προσκεκλημένοι αρκετοί Πατρινοί. Στο γλέντι που ακολούθησε... έγινε της κακομοίρας! 

Το μενού περιελάμβανε (εκτός των άλλων εδεσμάτων) και γίδα βραστή, φαίνεται πως ο παππάς όχι μόνο έφαγε αρκετή αλλά συνόδευσε τους μεζέδες... με μπόλικο κρασί! Και όπως είχε αναψοκοκκινίσει και είχε έλθει στο... τσακίρ κέφι, αποφάσισε να τα δώσει όλα... και στον χορό!

Χωρίς να υπολογίζει τα ράσα που φορούσε το έριξε στα τσιφτετέλια! Δεν γνωρίζουμε αν η παπαδιά βρισκόταν στη δεξίωση, όμως ακόμη και αν βρισκόταν δεν έβγαλε «κιχ» βλέποντας τον παππά να κρατά τα χέρια καλλίγραμμων νεαρών και να επιδίδεται στον «καυτό» χορό του τσιφτετελιού!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο ιερέας τα έδωσε όλα... και στο ζεϊμπέκικο! Όταν ακούστηκε το «κλασσικό»... ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, έγινε στην κυριολεξία... του παππά! Η πίστα άδειασε και ο ρασοφόρος έμεινε μόνος και καταχειροκροτήθηκε για τις επιδόσεις του. Αν μη τι άλλο ο ιερέας έκλεψε τη δόξα... ακόμη και από τη νύφη!



Πηγή: Dete.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa