Όπα!! Της απαγόρεψαν να φωνάζει όταν κάνει σεξ...


Η 48χρονη Caroline Cartwright , αν τολμήσει να ξαναφωνάξει κατά τη διάρκεια του σεξ με το σύζυγο της θα οδηγηθεί στη φυλακή μια και της απαγορεύτηκε να κάνει θορυβώδες σεξ για τα επόμενα 4 χρόνια. Επίσης για να μην υπάρξει παραθυράκι, της απαγορεύτηκε ακόμα και να βάζει δυνατή μουσική ώστε να καλύψει το δυνατό ήχο από τα ουρλιαχτά και τα βογκητά της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.


Και δε της απαγορεύτηκε μόνο στο σπίτι της όπου ενοχλεί επανελλημένα τους γείτονες της, της απαγορεύτηκε σε ολόκληρη την Αγγλία. Η θερμόαιμη σύζυγος καταδικάστηκε για 5 παραβάσεις διατάραξης κοινής ησυχίας και της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 515 λιρών Αγγλίας.

Οι γείτονες της έκαναν επαναλαμβανόμενα παράπονα στις τοπικές αρχές και μάλιστα ένας ολίγον κουφός γείτονας δήλωσε πως έχει να κοιμηθεί φυσιολογικά εδώ και 2 χρόνια εξαιτίας της κυρίας Caroline Cartwright.

Και επειδή το σεξ δε κόβεται και οι συνήθειες δεν αλλάζουν προβλέπω ότι η κ. Caroline Cartwright και ο σύζυγος της θα ψάχνουν χώρα για να μεταναστεύσουν αυτή τη στιγμή. Και μη φαντάζεστε πως το ζευγάρι της ιστορίας μας είναι νιόπαντρο,  σε λίγο θα κλείσουν 25 χρόνια ευτυχισμένου - προφανώς- γάμου.



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa