ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πιο κοντά ο ευρύς ανασχηματισμός της Κυβέρνησης!

Ένα βήμα πιο κοντά στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ενδεχομένως να βρεθεί σε λίγες ώρες από τώρα το Μέγαρο Μαξίμου. 


Αν ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δρομολογήσει τις διαδικασίες διαδοχής του στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος του, το οποίο συνεδριάζει σήμερα, τότε 3 ή ενδεχομένως και 4 υπουργοί θα υποβάλουν αυτόματα την παραίτηση τους από τους θώκους τους για να είναι υποψήφιοι πρόεδροι στο ΠΑΣΟΚ.


Ο λόγος αφορά στους κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, υπουργό Οικονομικών, Ανδρέα Λοβέρδο, υπουργό Υγείας και Μιχάλη Χρυσοχοίδη, υπουργό Ανάπτυξης, χωρίς να αποκλείεται και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, όπως συνέβη την προηγούμενη φορά με τον κ. Κώστα Σκανδαλίδη, υπουργό, τώρα, Αγροτικής Ανάπτυξης.


Οι πληροφορίες θέλουν και τους τρεις δηλωμένους υπουργούς να έχουν ανακοινώσει τις προθέσεις τους στους συνεργάτες τους και απλώς να περιμένουν από τον κ. Παπανδρέου την επίσημη έναρξη της διαδικασίας. Η οποία, όπως έχει αποφασισθεί, θα προβλέπει ανάδειξη του νέου αρχηγού, με απευθείας εκλογή από τη βάση. Όπερ σημαίνει ότι θα στηθούν και πάλι κάλπες σε όλη την επικράτεια, για να ψηφίσουν τα εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ τον νέο πρόεδρο του κόμματος.




Πηγή: Voria.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa