ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κρυμμένο «666» στο δέντρο του Μπουτάρη!

Κρυφό μήνυμα του Σατανά, εναντίον των Χριστουγέννων, προσπάθησε να περάσει «δήθεν αθώα» ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης (και γνωστός εχθρός του Μητροπολίτη Ανθιμου), Γιάννης Μπουτάρης!


 Με τον αριθμό του αντίχριστου καλά καμουφλαρισμένο ανάμεσα στα εβραϊκά σύμβολα που διακοσμούσαν το πλωτό κατασκεύασμα που παρουσίασε για δέντρο, σκόπευε ξεκάθαρα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, να δηλητηριάσει τις ψυχές των πιστών με υποσυνείδητα μινιμαλιστικά μηνύματα!


Έτσι εξηγείται και η βιασύνη με την οποία έσπευσε να αντικαταστήσει το παραδοσιακό καραβάκι της πλατείας Αριστοτέλους με αυτό το ανεξήγητο νεοεποχίτικο έκτρωμα, που ευτυχώς, απέτυχε να «κερδίσει» τις καρδιές των πιστών, που όπως φαίνεται προστεύονται από μια υπερφυσική δύναμη!




Και απ’ ό,τι φαίνεται, αυτή η υπερφυσική δύναμη, συντονισμένη από τις προσευχές και τις ιερές κατάρες του Μητροπολίτη Άνθιμου και των υπόλοιπων πιστών, έστειλε το «αντίχριστο πλωτό κτήνος» στον βυθό του Θερμαϊκού, απελευθερώνοντας την πόλη από τα δεσμά του Σατανά αφήνοντάς την ελεύθερη να επιστρέψει στις αυθεντικά χριστουγεννιάτικες φάτνες με τα έλατα και το καραβάκι.


Πηγή: protagon.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa