ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ: Πηγαινε για Χριστουγεννα στα 3-5 Πηγάδια του Βερμίου και κόλλησε απο το χίονι - Δείτε φωτογραφίες!

Στα 3-5 Πηγάδια του Βερμίου αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα ο Ηλίας Ψινάκης, υπολογίζοντας χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον χωρίς τις αλυσίδες… 


H οικία του Ηλία Ψινάκη στα 3-5 Πηγάδια

Αργά χθες βράδυ το αυτοκίνητό του βγήκε από το δρόμο σε ερημικό σημείο της διαδρομής καταλήγοντας ακυβέρνητο μέσα στα χιόνια. 




Όταν έπεσε η αδρεναλίνη ο συμπαθής Ηλίας ήρθε αντιμέτωπος με το δίλλημα να φορέσει στην λευκή του αγαπημένη αλυσίδες ή να κοιμηθεί αγκαλιά με τα… χιόνια. Μετά από ώριμη σκέψη κι επειδή αγνοούσε το χειμερινό σπορ των αλυσίδων, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το κινητό του για να κινητοποιήσει τους φίλους του φοβούμενος ότι υπήρχε και τρίτη εκδοχή να γνωρίσει από κοντά τους λύκους της περιοχής.

Στο φωτορεπορτάζ –η zougla.gr βρίσκεται εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι- φαίνεται η άνεση του Ηλία μετά τη διάσωση- το κάπνισμα δεν απαγορεύεται ακόμα στο Βέρμιο- πίσω από τον διασώστη που προσπαθεί να επαναφέρει τον Ψινάκη στον ίσιο δρόμο. 







Δύσκολα γράμματα θα μου πείτε αλλά τελικά η επιχείρηση πέτυχε και ο Ηλίας κατόρθωσε να φθάσει στο σπίτι του μετά από ένα κονιάκ και τις οδηγίες των φίλων του να περιορίσει την γκάμα των περιπετειών του στα όρια του Δήμου της Αθήνας…

Χρόνια πολλά και από εμάς.

Σ.Σ: Η είδηση ότι έσπευσε να τον απεγκλωβίσει ελικόπτερο του ΑΝΤΕΝΝΑ ελέγχεται ως ανακριβής.




Πηγή: Zougla.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa