ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΡΗΤΗ: Ομολόγησε ο 25χρονος ότι έσφαξε τη γιαγιά του - Δείτε το βίντεο!

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο.


Η 85χρονη Μαρία Λεφάκη βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, ευρήματα που υποδεικνύουν πάλη.


Ο άγνωστος δράστης ή δράστες επιχείρησαν, μάλιστα, να βάλουν και φωτιά στο σπίτι - πιθανότατα για να εξαφανίσουν στοιχεία - αλλά δεν τα κατάφεραν.





Οι αρχές προσήγαγαν τον 25χρονο εγγονό της ηλικιωμένης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί της. Ο εγγονός της 85χρονης ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές για το στυγερό έγκλημα. Παράλληλα προσήχθησαν και περίοικοι στο πλαίσιο συλλογής πληροφοριών για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας, ενώ παράλληλα έχουν προσαχθεί και πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του 25χρονου, που πιθανώς βρίσκονταν στο σπίτι, την προηγούμενη νύχτα.


Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες ο 25χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι διέπραξε το έγκλημα... Ο 25χρόνος, κατά την προανάκριση, έπεφτε σε συνεχείς αντιφάσεις και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.


Το πτώμα της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.


Πηγή: CretaLive.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa