"ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1": Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν ψαλίδι στις απολαβές Σίσσυς Χρήστου;

Είναι ένα σενάριο, που κυκλοφορεί Χριστουγενιάτικα και προκαλεί ούκ ολίγες αρρυθμίες στα στελέχη του Πρωϊνου ΑΝτ1. 


Το παιχνίδι έχει χοντρύνει πολύ και το δόγμα, "αν δεν φέρεις δε θα πάρεις" τείνει να γίνει θεσμός. Και μπορεί τα περισσότερα στελέχη να χαλαρώνουν εξαιτίας των εορτασμών της νέας χρονιάς, ωστόσο όλοι μα όλοι έχουν το μυαλό και την προσοχή τους στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους. Ένα δίμηνο που παραδιοσιακά κάνουν κοιλιά τα έσοδα.


 Οι διαφημιστικές...η μιά μετά την άλλη ψάχνουν τρόπο να σωθούν και το δίμηνο που έρχεται αναμένεται να είναι το δίμηνο των ιδιοκτητών. Κοινώς αν δεν βάλουν απο την τσέπη τους τα αφεντικά...τα μαγαζιά δεν καλύπτουν τα έξοδα τους . Τωρα βέβαια θα μου πείτε. Μα απο πέρυσι βάζουν στο πηγάδι...  

αναμένοντας...ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Στο θέμα μας τώρα και στο Πρωϊνο του ΑΝτ1. Μπορεί μεταξύ τους όλοι να βαυκαλίζονται ότι πηγαίνουν καλά και πώς τα 20άρια είναι επιτυχία, όμως όταν έρχεται η ώρα της κρίσης τα κεφάλια μπαίνουν μέσα και ψάχνουν τον λόγο που ο Λιάγκας με την Σκορδά χτυπούν 35άρια και εκείνοι με το ζόρι καβατζώνουν το 20%. Η διαφορά είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι παίκτες είναι μόνο δύο.
 
Απο την άλλη τα προγράμματα αυτά στηρίζονται κυρίως στην ελεύθερη αγορά. Στα videos με την Μόδα, με τις εκδηλώσεις. Κοινώς στα "αγορασμένα", διαφημιστικά ρεπορτάζ. Όταν λοιπόν οι παίκτες είναι δύο και η διαφορά μεγάλη, ο ενδιαφερόμενος δεν θα πάει στον δεύτερο. Γιατί όπως λένε και οι Αμερικανοί "Ο πρώτος είναι ΠΡΩΤΟΣ και ο δεύτερος ΤΙΠΟΤΑ".
 
Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να έχουμε αλλαγές στο σχήμα. Και οι αλλαγές θα ξεκινήσουν απο τους υπευθύνους της εκπομπής. Λέγεται μάλιστα ότι έχει δοθεί περιθώριο ενός μήνα για να επανακτήσουν τα πολύ εντυπωσιακά νούμερα των πρώτων ημερών. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το πρωϊνο αναμένεται να συνεχίσει κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τις απολαβές των παρουσιαστών του.
 
Γιατί ακόμη και πετσοκομένες...οι απολαβές των παρουσιαστών είναι εντυπωσιακές...και όπως ακούστηκε σε μια πρόσφατη σύσκεψη "Υπάρχουν περιθώρια να κόψουμε, τις απολαβές Σίσσυς Χρήστου για να καλύψουμε την μαύρη τρύπα".
 
Συγνώμη ρε παιδιά. Το ξέρω ότι είναι Χριστούγεννα και τα νέα είναι άσχημα. Αλλά πιστέψτε με...Κι εγώ είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση. Αλλά τι να κάνουμε...δουλειά κάνουμε...



Πηγή: Gossip-Tv.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa