VIDEO: Η βράβευση του Ρονάλντο και η… καυτή Ιρίνα!

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/11/05/103405.jpg?w=400&f=bicubicΟ Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε



για δεύτερη φορά – μετά το 2008 – πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη και αυτή την φορά είχε τιμή να βρεθούν στη βράβευσή του δύο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 




«Είναι μια επιβράβευση για ολόκληρη την Πορτογαλία. Θέλω να μοιραστώ αυτό το τρόπαιο με τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο, τον πρόεδρο (Φλορεντίνο Πέρεθ) και όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένειά μου, τον γιο (δεν ήταν παρών) και την κοπέλα μου (Ιρίνα Σάικ) όλοι ήταν σημαντικοί για να καταφέρω να πάρω το βραβείο. Τους ευχαριστώ όλους», τόνισε ο 26χρονος παίκτης. 




Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, είπε: «Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις. Τώρα είμαστε καλά και προσπαθούμε να κοιτάμε τη δική μας απόδοση μέσα στο γήπεδο». 




Από την πλευρά του, ο Ντι Στέφανο δήλωσε: «Είναι ένα φαινόμενο. Τα πηγαίνει πολύ καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Είναι πρώτος αυτή τη στιγμή και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο». 




Ο Εουσέμπιο ανέφερε: «Ο Κριστιάνο είναι μόλις 26 ετών. Έχει πολύ χρόνο ακόμα και πιστεύω ότι θα κερδίσει πολλά “Χρυσά παπούτσια” ή “Χρυσές Μπάλες” στο μέλλον». 




Στην εκδήλωση έδωσε το παρών η οικογένεια του Ρονάλντο (η μητέρα του, η αδερφή του και άλλοι συγγενείς), ενώ η Ιρίνα Σάικ εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την εμφάνισή της. 

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/11/05/103539.jpg

Δείτε το σχετικό βίντεο


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa