ΣΟΚ VIDEO: Ο “άνθρωπος ελέφαντας”ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.........

mychannelgr 23 300x230 VIDEO: Ο “άνθρωπος ελέφαντας”Ο Huang Chuncai πάσχει από μια ακραία κατάσταση που έχει παραμορφωθεί το… πρόσωπό του με άσχημο τρόπο.

Είναι μια πολύ στενάχωρη περίπτωση που αυτή προκάλεσε το να αποκαλείται ο Huang «Ο άνθρωπος ελέφαντας της Κίνας».
Σπάνιοι τεράστιοι όγκοι οδήγησαν στην καχεκτική ανάπτυξη του, άφησαν τα κόκαλα του υπανάπτυκτα, προκάλεσαν παραμόρφωση στη σπονδυλική του στήλη και περιόρισαν την αναπνοή του μια ζωή, εμποδίζοντας τον Huang από το να…
αφήσει το μικρό χωριό του, σύμφωνα με το κανάλι National Geographic, το οποίο έφερε πριν από καιρό την ιστορία του Huang στις Ηνωμένες Πολιτείες. (Επιπλέον λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του καναλιού.)
Επιβαρυμένο με μια από τις πιο ακραίες περιπτώσεις στον κόσμο νευροϊνωμάτωσης (NF), το πρόσωπο του Huang ήταν καλυμμένο με μαζικούς όγκους που ζυγίζουν συνολικά 50 κιλά.
Το ντοκιμαντέρ του καναλιού ακολούθησε τον Huang και τη χειρουργική επέμβαση που έκανε για να μειωθεί κάπως ο πόνος του.
Ο Huang είναι αρκετά καλά μετά την τελευταία χειρουργική επέμβασή του, σύμφωνα με εκθέσεις του καναλιού NGC και ενημερώσεις της ιστοσελίδας του καναλιού.
china elephant man photo 2 VIDEO: Ο “άνθρωπος ελέφαντας”
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa