Reality για transsexual στη Βρετανία

Reality για transsexual στη ΒρετανίαΟ Μαξ έκανε μαστεκτομή για ν’ αποκτήσει αντρικό... θώρακακαι ελπίζει να γίνει ο πρώτος τρανσέξουαλ ραβίνος. Η Ντρου άρχισε την αλλαγή φύλου πριν από πέντε χρόνια, αλλά δεν έχει πια φίλους ούτε δουλειά, ώστε να μπορέσει να κάνει προσθετική στήθους.

Κι οι δύο ελπίζουν σ’ ένα καλύτερο αύριο, που ίσως τους προσφέρει το βρετανικό ριάλιτι-ντοκιμαντέρ «My Transsexual Summer». Η κάμερα ακολουθεί τον Μαξ και την Ντρου, όπως και άλλα πέντε άτομα που έχουν ξεκινήσει διαδικασίες αλλαγής φύλου, σ’ ένα ταξίδι αναγνώρισης της πραγματικής τους ταυτότητας.

Στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι, που προβάλλεται από το Channel 4, οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για το τι σημαίνει να είναι κανείς τρανσέξουαλ.

Ολοι τους πιστεύουν ότι με την ανταλλαγή απόψεων κι εμπειριών, αλλά και με τη βοήθεια συμβούλων και γιατρών θα βοηθηθούν, ώστε να βγουν από τα αδιέξοδά τους. Στόχος τους, όταν τελειώσει το ριάλιτι, είναι να μπορέσουν να εφαρμόσουν όσα θα μάθουν στην καθημερινή τους ζωή.

Στους παίκτες εκτός από τον Μαξ και την Ντρου συγκαταλέγεται η 52χρονη Κάρεν, πρώην αστυνομικός, η οποία ετοιμάζεται για τη χειρουργική επέμβαση που θα της εξασφαλίσει την ολοκληρωτική αλλαγή. Ο 30χρονος Φοξ έχει αρχίσει τη διαδικασία αλλαγής φύλου μόνο έξι μήνες και δίνει καθημερινά μάχη για να ξεπεράσει τη θηλυκή του εμφάνιση.

Η Σάρα πάλι αναρωτιέται αν ποτέ θα μπορέσει να πείσει τη μητέρα της ότι είναι ευτυχισμένη. Ο Λούις απέκτησε με ορμόνες τα γένια που ήθελε, ωστόσο περιμένει γεμάτος αγωνία να απαλλαγεί από το στήθος του.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa