Θέλετε φίλους στο Facebook; Μην postάρετε φωτογραφίες με μαγιό!


Οι φωτογραφίες με το ηλιοκαμένο σας κορμί από το υπέροχο καλοκαίρι που περάσατε ή οι εικόνες από το νέο σας αστραφτερό αυτοκίνητο όχι μόνο δεν θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε νέους «φίλους» στο Facebook αλλά παραδόξως θα έχουν το αντίθετοαποτέλεσμα.
Μια νέα μελέτη έδειξε ότι τα προφίλ που... δείχνουν υπερβολικές πόζες, φωτογραφίες με μπικίνι ή εικόνες με αμάξια έχουν αρνητική απήχηση στους ξένους και πως χρειάζονται μόνο 5,5 λεπτά για να σχηματίσει κάποιος άποψη για έναν χρήστη βλέποντας το profile του. Εξεναντίας, ο απαιτούμενος χρόνος για να καταλάβει κάποιος αν συμπαθεί ή αντιπαθεί ένα πρόσωπο σε μια κατ' ιδίαν συνάντηση ανέρχεται στα 9,5 λεπτά.

Η εταιρεία Reputation 24/7 η οποία διενήργησε την έρευνα τονίζει: «είναι πολύ δύσκολο να μην κρίνεις κάποιον, είτε τον συναντάς πρόσωπο με πρόσωπο είτε βλέπεις την διαδικτυακή του 'παρουσία'. Βλέποντας ένα προφίλ σε ένα κοινωνικό δίκτυο θα σου 'πει' τόσο πολλά ώστε να βγάλεις συμπεράσματα, ειδικά αν κάποιος έχει στο παράξενες φωτογραφίες ή αν εκφράζει ακραίες απόψεις online».
Φωτογραφίες με γάμους, παιδάκια ή απλώς ένα χαμόγελο, σύμφωνα με την έρευνα, έχουν θετική επίδραση στους επισκέπτες.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa