Παραδέχθηκε το λάθος του ο Βαλβέρδε


Λάθος τρόπο παιχνιδιού επέλεξε για τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τελικά το πλήρωσε. Ο «Τσινγκούρι» το παραδέχθηκε μιλώντας στους παίκτες μετά το ματς.
Την ευθύνη για τη χθεσινή ήττα του Θρύλου από τον Αστέρα στην Τρίπολη ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος το παραδέχθηκε μιλώντας στους παίκτες του μετά το ματς σε μια προσπάθειά του να αποφορτίσει κάπως το βαρύ κλίμα. «Από την αρχή ήταν δικό μου λάθος. Έκανα λάθος στον τρόπο που αποφάσισα να παίξουμε. Η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ άσχημη και κάτι πρέπει να αλλάξουμε. Θέλω όλοι να σκεφτείτε τι έγινε σήμερα», είπε ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως».

Βεβαίως, οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους είπαν στον προπονητή τους ότι κανείς δεν φταίει αποκλειστικά για την ήττα, αναλαμβάνοντας το μερίδιο που τους αναλογεί. «Εμείς φταίμε για ό,τι έγινε. Μπήκαμε φοβισμένα και δεν πηγαίναμε καθόλου δυνατά στην μπάλα. Κάναμε πολλά λάθη ιδιαίτερα στο δεύτερο γκολ. Όλοι φταίξαμε», απάντησαν Ισπανό προπονητή.



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa