Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια


Στο Τσαμπιονς Λιγκ το ενδιαφέρον.

** ΖΕΝΙΤ - ΑΠΟΕΛ: Έδειξε ότι έχει μπαλάκια ο ΑΠΟΕΛ στα 4 πρώτα παιχνίδια του ομίλου, πρώτη θέση με 8 πόντους με 2 νίκες 2 ισοπαλίες απέναντι σε θηρία. Το ματς είναι δύσκολο, ένα παραπάνω που η Ζενιτ με νίκη πάει για την πρώτη θέση. Χωρίς ήττα οι γηπεδούχοι στα 12 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν ψάχνουν συνέχεια με νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ με μέτρια πορεία τελευταία στο Κυπριακό πρωτάθλημα θα κάνει την προσπάθεια του, σε κάθε περίπτωση θα έχει δύσκολο απόγευμα. --  1  -- .
** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ: Σε πολύ κατάσταση και οι δύο ομάδες παρά το αρχικό μούδιασμα στην αρχή της σεζόν. Η Αρσεναλ έχει την πρωτιά του ομίλου δίκαια με 2 νίκες 2 ισοπαλίες και είναι το φαβορί για να την κρατήσει. Η Ευρωπαϊκή παρουσία της Ντορντμουντ δε δικαιολογεί εμπιστοσύνη, έχασε και στα 2 εκτός έδρας παιχνίδια μέσα σε Μαρσειγ, και Ολυμπιακό με αντίστοιχες τριάρες. Δύσκολα να γλιτώσει το 3 στα 3. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΓΚΕΝΚ: Κρατάμε το Over 2.5

** ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΤΣΕΛΣΙ: Μέτριες παρουσίες σε Μπουντεσλιγκα και Πρεμιερ οι ομάδες, στον όμιλο κατέχουν τη δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα με την Τσελσι να έχει αέρα 2 βαθμών από την Λεβερκουζεν και 3 βαθμών από την Βαλενθια που καραδοκεί με στόχο την δεύτερη θέση. Προσεκτικές θα είναι οι ομάδες.  Under 2.5

** ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η ήττα από τη Μονπελιε στόπαρε τη Μαρσειγ στα καλύτερα φετινά της προερχόμενη πριν από αυτή από 4 νίκες 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία που είχε δώσει. Το άνοιγμα στον όμιλο με Αρσεναλ, Μαρσειγ και  Ντορντμουντ, Ολυμπιακού είναι μεγάλο στη παρούσα φάση και δύσκολα να ανατραπεί. Μόνη διαμάχη το ποιος πρώτος δεύτερος, και τρίτος τέταρτος. Ο Ολυμπιακος μη έχοντας άλλη επιλογή θα ανοιχτεί κάτι αρκετά επικίνδυνο.  Η Μαρσειγ είναι ομάδα ρυθμού, έχει και τον σχετικό αέρα λόγο έδρας. --  1  -- .

** ΣΑΧΤΑΡ - ΠΟΡΤΟ: Η Πορτο δεν έχει τη φρεσκάδα των προηγούμενων ετών, αμφισβητείται έντονα τόσο στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα όσο και στα παιχνίδια του ομίλου. Χειροτέρεψαν τα πράματα οι 2 ήττες 1 ισοπαλία στα 3 τελευταία ματς που έδωσε ανοίγοντας νέα θέματα. Λίγα πράματα μέχρι στιγμής και η Σαχταρ στον όμιλο, με νίκη σήμερα βάζει από κάτω την Πορτο πηγαίνοντας και περιμένοντας το τελευταίο ματς. Over 2.5 και --  1  -- .


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa