Παρέμβαση Παπαδήμου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

O νέος Πρωθυπουργός συμμετέχει με τον τρόπο του στην σημερινή μνήμη για το Πολυτεχνείο, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση.Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι βουλευτές

Συμμετέχω στη σημερινή εκδήλωση γιατί πιστεύω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες. Θέλω να τονίσω δύο σημεία:

Πρώτον, έχουμε συγκεντρωθεί για να τιμήσουμε τους φοιτητές και τους νέους οι οποίοι πριν από 38 χρόνια με γενναιότητα και αυτοθυσία οδήγησαν στην αποκατάσταση της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Σήμερα στην Ελλάδα η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν εδραιωθεί.

Το δεύτερο σημείο που θέλω να τονίσω είναι ότι η 17η Νοέμβρη δείχνει ότι ο ελληνικός λαός, και ειδικότερα οι νέοι, μπορούν να υπερβούν κρίσεις και να επιτύχουν εθνικούς στόχους όταν ενεργούν με αποφασιστικότητα και ενότητα.

Η σημερινή εκδήλωση μας δίνει την ευκαιρία να υπογραμμίσουμε ότι με αποφασιστικότητα και ενότητα μπορούμε να επιτύχουμε τους νέους εθνικούς στόχους: να ξεπεράσουμε την κρίση και να επαναφέρουμε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και αυξημένης απασχόλησης.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa