ΚΩΣ:Απίστευτο περιστατικό με ποτήρι στο έντερο νεαρού αλλοδαπού...

Το περιστατικό συνέβη χθες αργά το απόγευμα όταν νεαρός αλλοδαπός από Βουλγαρία (γύρω στα 30) κατέβηκε με τη μητέρα του από χωριό της Κω και έψαχνε στην πόλη να βρει το νοσοκομείο περπατώντας μετά δυσκολίας... 
Συμπολίτισσα μας την οποία συνάντησαν προσφέρθηκε να τους εξυπηρετήσει δείχνοντας τους το δρόμο και άκουσε κατάπληκτη τη μητέρα του να της εξιστορεί ότι ο γιός της έχει πίσω του (στο έντερο του) κρασοπότηρο το οποίο θα χρειαστεί άμεση επέμβαση για να βγει... 
Στο νοσοκομείο που τον εξέτασαν του είπαν ότι θα χρειαστεί άμεση διακομιδή στο Νοσοκομείο της Ρόδου και τον πήγαν με ασθενοφόρο στο καταμαράν από όπου τελικά όπως μάθαμε έφυγε με τα πόδια (άλλοι κάνουν λόγο για οικονομική αδυναμία στο να ταξιδέψει...) Τελικά από το Νοσοκομείο πληροφορηθήκαμε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του και έφυγε με δική του ευθύνη λέγοντας ότι θα κάνει την επέμβαση σε Νοσοκομείο εκτός Κω μιας και εδώ δεν γίνεται όταν βρει λεφτά. 

Εγχειρίστηκε τελικά επιτυχώς στο Νοσοκομείο Κω ο 30χρονος με το ποτήρι στο έντερο. 
Τελικά αντιμετωπίστηκε επιτυχώς στο Νοσοκομείο Κω έπειτα από 3ωρη επέμβαση χτες το μεσημέρι, η περιπέτεια του 30χρονου συμπολίτη μας με το ποτήρι στο έντερο ο οποίος δεν είχε άλλη επιλογή λόγω οικονομικού προβλήματος (και κινδύνευε η ζωή του). 
Όλη η ομάδα των χειρουργών, αναισθησιολόγων, νοσηλευτών κλπ έδειξαν ενδιαφέρον για το ανθρώπινο δράμα ουσιαστικά του ανθρώπου αυτού και μετά την εκ νέου εμφάνιση του στο Νοσοκομείο Κω χτες το πρωί (αφού δεν είχε λεφτά για να φύγει για Αθήνα ή Ρόδο) ανέλαβαν την ευθύνη και πραγματοποίησαν την επέμβαση τελικά εδώ (χωρίς να χρειθαστεί καν γαστρεντερολόγος). Η μετεγχειριτική κατάσταση του εξελίσσεται ομαλά μιας και όλα πήγαν κατευχήν.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa