Αποφασίστηκε Κυβέρνηση Συνεργασίας

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ενώπιον του Κάρολου Παπούλια στο Προεδρικό μέγαρο. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν αποφασίσει την δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Οι εκλογές θα γίνουν αφού η κυβέρνηση αυτή θα υλοποιήσει τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν. Ο κ. Παπανδρέου δεν θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης.
Ακόμη νέα επικοινωνία θα υπάρξει αύριο για το όνομα του πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης όπως και για το ποια θα είναι τα μέλη του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. Επίσης όπως ορίζει το Σύνταγμα αύριο θα γίνει συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και ένα τέταρτο ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν έγινε καμία δήλωση ενώπιον των δημοσιογράφων, των φωτογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων, όπως συμβαίνει συνήθως. Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες η ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή συντάχθηκε από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς με την συμμετοχή του προέδρου της Δημοκρατίας

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa