Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια


** ΜΑΛΜΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ: Με 4 ήττες σε 4 ματς του ομίλου η Μαλμε θυμίζει τουριστικό περίπτερο, στα παραπάνω παιχνίδια τα τέρματα της είναι (4-13) σαφώς κατά. Η Αλκμααρ παλεύει με την Αουστρια για τη δεύτερη θέση, υποχρεούται σήμερα να κερδίσει για να έχει τον έλεγχο στα χέρια της στο τελευταίο ματς με την Μεταλιστ στην έδρα της. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Εκτός συναγωνισμού η Μαριμπορ που πήρε μόλις 1 πόντο (1-1 με την Μπραγκα) στα 4 παιχνίδια του ομίλου. Οι 2 αρχικές νίκες της Μπριζ με Μαριμπορ εντός και Μπραγκα εκτός έδειχναν περίπατο, τα χάλασε όμως η εντός έδρας ήττα από την Μπερμπιγχαμ με το 2-2 μέσα στην Αγγλία να φέρνει σε απόλυτη ισορροπία 3 ομάδες με 7 πόντους. Με νίκη η Μπριζ παίρνει αυτόματα προβάδισμα περιμένοντας στο τελευταία ματς στην έδρα της την Μπραγκα. Over 2.5 και --  2  --.

** ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Η καλύτερη παρουσία στον όμιλο αυτής της Μεταλιστ με 3 νίκες 1 ισοπαλία έχοντας αέρα 4 βαθμούς από τη δεύτερη Αλκμααρ. Η Αουστρια είναι ακόμα στο παιχνίδι και θέλει να παραμείνει και μετά το ματς. Θα είναι δύσκολη η βραδιά της...όμως η βαθμολογική άνεση της Μεταλιστ δείχνει χαλαρές διαθέσεις, όλα αυτά βέβαια στα λόγια. Και τα 8 παιχνίδια των ομάδων έκατσαν G/G με 4 Over για την Αουστρια και 3 Over για την Μεταλιστ. G/G και Over 2.5

** ΡΕΝ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Με 2 βαθμούς και χωρίς νίκη η Ρεν στον όμιλο είναι δίκαια το απόλυτο αουτσάιντερ. Η Ουνινε με την τεσσάρα που έφαγε μέσα στην Μαδριτη από την Αθλετικο αγκαλιάστηκαν με 7 βαθμούς στην κορυφή. Πρόβλημα για την Ουντινεζε ότι σε 2 εξόδους δεν κατάφερε νίκη. Στο 1-1 έμεινε με Σελτικ και Αθλ Μαδρίτης η Ρεν στην έδρα της.

** ΣΕΛΤΙΚ - ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Το νικηφόρο 3-1 της Σελτικ επί της Ρεν εντός έδρας την έβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης που με νίκη σήμερα μπαίνει για τα καλά. Η Αθλ Μαδριτης νιώθει δυνατή με τους 7 βαθμούς, στο τελευταίο παιχνίδι περιμένει την αδιάφορη Ρεν. Όλο αυτό δίνει σήμερα καλή τύχη στη Σελτικ που παρεμπιπτόντως έρχεται από 5 νίκες σερί. Over 2.5 και --  1  --.

** ΛΕΓΚΙΑ - ΑΙΤΧΟΒΕΝ: Πολύ δυνατή παρουσιάζεται η Λεγκια που έχασε μόνο μέσα στην Αιτχοβεν με 1-0, στα υπόλοιπα 3 ματς του ομίλου κατάφερε ισάριθμες νίκες. Στη έδρα της έφαγαν τριάρες ΧαποελΤελ Αβιδ και Ραπιντ Βουκουρεστίου μένοντας μακριά από τη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων. Στο τελευταίο παιχνίδι η Αιτχοβεν υποδέχεται τη Ραπιντ Β, είναι άνετη και περασμένη. --  1  -- .

** ΣΤΑΝΤΑΡ Λ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ίδια αποτελέσματα (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), ίδιους πόντους (8) με το κύριο ενδιαφέρον πλέον η πρώτη και η δεύτερη θέση. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Στανταρ Λ τρέχει σερί με 6 νίκες 1 ισοπαλία στα 7 τελευταία ματς που έδωσε. Το Αννοβερο με 1 νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια είναι στο ψάξιμο. Από 6 και 5 G/G έρχονται οι ομάδες. Over 2.5 και --  1  -- 

** ΤΟΤΕΝΑΜ - ΠΑΟΚ: Και να χαθεί αυτό το ματς για τον ΠΑΟΚ, η πρόκριση θα παιχτεί στο τελευταίο ματς με τη Ρουμπιν στη Θεσαλλονίκη, κάτι που γνωρίζουν άπαντες. Η Τοτεναμ για να μην έχει προβλήματα...απαιτείται τρίποντο, είναι πολύ καλά αγωνιστικά με εντυπωσιακό ρεκόρ τις 9 νίκες 1 ισοπαλία στα 10 τελευταία ματς της Πρεμιερ. Ο ΠΑΟΚ με αστάθεια τον τελευταίο καιρό πάει στο «ότι κάτσει». Over 2.5 και --  1  -- .
                                        


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa