«Προτεραιότητα ο Θρύλος»

Για την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού και του Ερνέστο Βαλβέρδε να μην του επιτρέψεουν να ταξιδέψει στην Αμερική με την αποστολή της Εθνικής Σερβίας για τα φιλικά με Μεξικό και Ονδούρα, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε διεθνής φορ του Θρύλου Μάρκο Πάντελιτς.

Την ευκαιρία να μεταβεί στην πατρίδα του την Σερβία και να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των «πλάβι' είχε ο Μάρκο Πάντελιτς.


Το τριήμερο ρεπό, που χάρισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους «ερυθρόλευκους» έδωσε την δυνατότητα στον «Μάρκο-γκολ» να μεταβεί στην χώρα του για λίγες ώρες και να μιλήσει στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους για τη απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να μην ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Σερβίας στην Αμερική για τις ανάγκες των φιλικών αναμετρήσεων κόντρα σε Ονδούρα και Μεξικό:

«Ήταν απόφαση από κοινού με τον προπονητή να μην πάω με την εθνική στην Αμερική, διότι έχουμε σημαντικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Συμφώνησα με τον κόουτς. Θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου στον Ολυμπιακό και ο Κούρτσιτς το κατανόησε. Άλλωστε, νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία να δει και άλλους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν» αρκέστηκε να τονίσιε ο Πάντελιτς.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa