Αγωγή στον Σειρηνάκη από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επειδή γύρισε τσόντα σε λεωφορείο με επιβάτες!


Έκαναν αγωγή στον Σειρηνάκη από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ζητώντας του 4,5 εκατ ευρώ αποζημίωση επειδή γύρισε ταινία πορνό σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσ/νικη - Αθήνα, ανάμεσα σε ανυποψίαστους επιβάτες! Μάλιστα, τότε, το λεωφορείο έφτασε με τρεις ώρες καθυστέρηση στον προορισμό του εξαιτίας των διαμαρτυριών των επιβατών. Ο οδηγός ανάγκαστηκε να το παρκάρει, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και οι επιβάτες απλά... περίμεναν! Μόνο που ο Σειρηνάκης λέει, τώρα, ότι το ΚΤΕΛ ήταν ενήμερο και μάλιστα δίνει στη δημοσιότητα και τα τιμολόγια της συμφωνίας! Δείτε τα...





Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης κατέθεσαν αγωγή στην εταιρεία Σειρηνάκη, τον φωτογράφο αλλά και μια εκ των πρωταγωνιστριών της ταινίας που γυρίστηκε εν κινήσει μέσα στο λεωφορείο και ζητά 4,5 εκατομμύρια ευρώ για... ηθική βλάβη! Το αποκαλυπτικό είναι, όμως, πως ο Σειρηνάκης φέρεται να είχε νοικιάσει το ΚΤΕΛ κανονικά!

Προφανώς από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, και με τους επιβάτες να απειλούν με αγωγές, οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ μάλλον προσπαθούν να βγουν στην αντεπίθεση, μήπωε και γλυτώσουν τα χειρότερα. Όμως τα χαρτιά άλλα λένε!

  


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa