Σχετικά με την κυβέρνηση Παπαδήμου

Αστείο 1: «Ας δούμε τι θα κάνει, δεν είχε χρόνο, αμάν βιαζόμαστε.»
Μα καλά, τι να δούμε; Αφού το δήλωσε. Πρώτη προτεραιότητα, απαραίτητη και επείγουσα, είναι να ψηφίσει το μνημόνιο. Αυτό για το οποίο βγαίναμε στους δρόμους. Αυτό για το οποίο φωνάζαμε προδότες. Αυτό που υποθηκεύει τη γη της Ελλάδας, ξεπουλάει υπηρεσίες για ένα κομμάτι ψωμί, βάζει μόνιμους άρχοντες από Γερμανία και Ολλανδία, αυτό που απολύει κόσμο και κάνει μισθούς Βουλγαρίας για να έχουν φθηνά εργατικά χέρια για τα εργοστάσια οι ξένοι, αυτό που βάζει φόρους και κλείνει κάθε μικρομεσαίο. Δεν άλλαξε κάτι, να δούμε τι ακριβώς; Επειδή τα ίδια κάνει ένας τώρα πιο ήρεμος; Το λέει! Αυτό θα κάνω! Αυτό ήταν το θέμα μας? Αν μπει η υπογραφή δεν γυρίζει πίσω. Αν τα ψηφίσουν αυτά δεν μπορούμε να πούμε δεν μας άρεσαν, άκυρο. Και μάλιστα τώρα οι προδότες παρέα θα τα ψηφίσουν με τα 2/3 της βουλής για να είναι νόμιμα, αυτό για το οποίο είχε φαγωθεί ο ΓΑΠ και η Ευρώπη, αυτό τους νοιάζει.

Αστείο 2: «Δεν είναι των κομμάτων αυτός, θα τους δείξει αυτός.»

Ποιος δεν είναι των κομμάτων? Επαγγελματίας πολιτικός ίσως δεν είναι, είναι τραπεζίτης ναι. Αυτός που ήταν σύμβουλος του Σημίτη όταν έγιναν οι απάτες με τη Goldman Sachs για το ευρώ? Αυτός που ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ όταν μας έβαζε στο ΔΝΤ? Πιο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται, όλο εκεί τριβόταν. Ή μήπως έγινε μόνος του πρωθυπουργός? Δεν τον πρότειναν τα κόμματα? Έγινε ένα σόου άξιο για όσκαρ τόσες μέρες και τελικά έβαλαν τον άνθρωπο τους, ειλικρινά πίστεψε ο ταλαίπωρος κόσμος ότι είναι υπερκομματικός?

Αστείο 3: «Είναι καλό που είναι τραπεζίτης, είναι ικανός και φίλος τους»

Ικανός και φίλος των τραπεζών είναι σίγουρα, δεν τον λέει κανείς ανίκανο, αλλά πως διάολο έπεισαν τα κανάλια ότι αυτό είναι καλό? Καλή δουλειά θα κάνει, καλή για το σινάφι του. Τον ενδιαφέρει να πάρει τα δάνεια η Ελλάδα, να μη μπορεί να ακυρώσει το χρέος (γιατί με τα ομόλογα προς τράπεζες μπορεί να μη το πληρώσει, με δάνεια προς ΔΝΤ και ΕΕ δεν θα μπορεί), να μη χαλάσει το παιχνίδι. Όχι έγινε ξαφνικά ο ήρωας του λαού τραπεζίτης που θα προδώσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην οποία ήταν υπάλληλος, θα προδώσει τις λέσχες που ανήκει (Μπιλντερμπεργκ και Τριημερής Επιτροπή, ψάξτε απλά στο Wikipedia ή στο google για άρθρα του BBC και άλλων γνωστών μέσων αν είστε εντελώς ανενημέρωτοι και θεωρείτε τις λέσχες αυτές «θεωρίες συνομωσίας»), και θα πολεμήσει υπέρ του λαού ξαφνικά, σαν να τον τσίμπησε μύγα.

Θα σας βγει πολύ ξινή η ελπίδα και η πίστη όσοι χαρήκατε. Έχουμε κυβέρνηση των δύο ληστρικών κομμάτων που χρόνια κλέβουν και διαλύουν τη χώρα, μαζί με λίγη ακροδεξία χουντική, με ηγέτη εκπρόσωπο τραπεζών. Αλλά ας τους δώσουμε λίγο χρόνο, για το καλό μας είναι...

Αναγνώστης


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa