Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια



** ΠΑΟ - ΑΕΚ: Εντυπωσιάζει ο φετινός Παναθηναικός με 5 νίκες 1 ισοπαλία παίζοντας αρκετά ενδιαφέρον ποδόσφαιρο με κύριο χαρακτηριστικό το εύκολο γκολ. Η ΑΕΚ με τη γνωστή τρέλα που τη δέρνει αλλά και με έντονες αδυναμίες. Ανοιχτό φύσει θέσει ματς, με πρόκληση το καλοπληρωμένο Over 2.5. --  1  --** ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΝ: Φαβορί από τους Bookmakers η Κοτμπους...και ας έχει να χάσει από τις 13 Αυγούστου η Παντερμπον.

** ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μια χαρά τα πάει ο Παναιτωλικός αλλά με πρόγραμμα βάτο σχετικά, η για να είμαι πιο σαφής, δεν αντιμετώπισε ακόμα μεγάλες ομάδες. Ο Εργοτέλης αντιθέτως έβγαλε πρόγραμμα «Γολγοθά» καθώς τελείωσε τις υποχρεώσεις με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακο, Αρη, ΠΑΟ. Είναι πιο έμπειρη ομάδα, είναι και το φαβορί. --  1  -- .

** ΓΟΥΛΒΣ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Κάποιες αναφορές για τις πυραμίδες (βλέπε Γουλβς, Γουιγκαν) κάνουν λόγο ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «σημαδούρες» η και φάροι για προσγείωση και απογείωση διαστημοπλοίων.  
** ΚΙΕΒΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Δεν πάει πουθενά η Κιεβο με το ένα και μοναδικό γκολ που πέτυχε στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Ίσα βάρκα, ίσα γιαλό φέρνει το 1 γκολ που πέτυχε η Φιορε στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της. Under 2.5
** ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΡΜΑ: Και είναι και θα παραμείνει ψηλά η Λατσιο φέτος, έχει καλή ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό το εύκολο γκολ. Με 5 νίκες 2 ισοπαλίες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές από τις πιο «εμπορικές» ομάδες τις σεζόν. Ψάχνει να βρει το εαυτό της η Παρμα με αστάθεια υψηλού βαθμού, στα αρνητικά της ότι διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του καμπιονάτο. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΜΙΛΑΝ - ΚΑΤΑΝΙΑ: Δεν είναι και τόσο «άνετη» σκέψη η Μιλαν, σκληρό καρύδι η Κατανια που δεν χάνει στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5

** ΤΣΕΖΕΝΑ - ΛΕΤΣΕ: Οι χειρότερες επιθέσεις, στα 6 και 5 από τα 9 παιχνίδια που έδωσαν απέτυχαν να σκοράρουν. Γι αυτό και «καλά τοποθετημένες» στην τελευταία και προτελευταία θέση του πίνακα βαθμολογίας. Under 2.5
** ΤΡΑΜΠΖΟΝ - ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ: Το μέτριο ξεκίνημα της Τραμπζον άλλαξε με αήττητο στις 7τελευταίες αγωνιστικές με εύκολο γκολ στα 3 τελευταία εντός. Η Καισαρεια έρχεται από 2 ήττες χωρίς να σκοράρει. --  1  -- .
** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΑΛΚΕ: Καλές ομάδες...σ΄ ένα ματς ζαριά. Στα 6 εντός έδρας παιχνίδια το Αννοβερο έβαλε και έφαγε γκολ. Με 8 Over η Σαλκε σε 11 αναμετρήσεις.  Over 2.5

** ΜΠΟΛΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ: Το παιχνίδι «όπου σε βρω κι όπου με βρεις»...θα παίξουν εδώ.
** ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΣΙΟΝ: Στις 20 Ιουλίου κέρδισε για τελευταία φορά στην έδρα της η Γκρασχοπερς. Μιλάμε για ΤΟ χάλι, ΤΟ αίσχος.
** ΓΡΑΝΑΔΑ - ΣΑΝΤΑΤΕΡ: Οι χειρότερες επιθέσεις της Πριμερα, απέτυχαν να σκοράρουν στα 7 και 6 παιχνίδια αντίστοιχα των 10 πρώτων αγωνιστικών. Under 2.5
** ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΧΙΧΟΝ: Οι 3 ήττες της Σαραγοσα, απέναντι στις 2 νίκες 1 ισοπαλία της Χιχον μοιράζουν στη μέση το παιχνίδι.

** ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ: Παρά το ότι δεν έχει νίκη ο ΠΑΟΚ στα 4 πιο πρόσφατα, το φαβορί του παιχνιδιού. Ο Αστερας χωρίς νίκη σε 6 ματς διαθέτει τη χειρότερη επίθεση με 2 γκολ. --  2  -- .

** ΞΑΝΘΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακο, ΑΕΚ, Αρης, Παναθηναικός το πρόγραμμα που έχει βγάλει ήδη η Ξανθη. Η Κερκυρα και θεωρητικά και πρακτικά η πιο αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. --  1  -- .

** ΦΟΥΛΑΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Είναι θέμα οι 5 νίκες 1 ισοπαλία της Τοτεναμ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με την επίθεση της να σκοράρει ένα ζευγάρι γκολ το λιγότερο ανά αγώνα. Ύπουλη ομάδα η Φουλαμ. Over2.5

** ΛΟΡΙΑΝ - ΑΖΑΞΙΟ: Ανώτερη από κάθε άποψη η Λοριαν με καλή έδρα. Η Αζάξιο θα πάει από εκεί που ήρθε. --  1  -- .

** ΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΙΣ: Άργησε, αλλά διορθώνει η Μαρσειγ.

** ΟΣΕΡ - ΤΟΥΛΟΥΖ: Χάνει στα 3 τελευταία παιχνίδια η Οσερ, στα ίδια η Τουλουζ κρατάει ανέπαφη την εστία της.

** ΡΕΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Από τις χειρότερες ομάδες η Βαλενσιεν, ακόμα χειρότερα τα πράματα εκτός έδρας με 5 ήττες 1 ισοπαλία με τέρματα (3-10). Άλλη κατάσταση η Ρεν με σαφή υπεροχή, 5 νίκες 2 ισοπαλίες 2 ήττες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. --  1  -- .

** ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Καλοπληρωμένο το Over με τη Βαλενσιεν να είναι η «βασίλισσα» του Over στο Σαμπιονα με 9 Over σε 12 αναμετρήσεις. Over 2.5

** ΣΟΣΟ - ΛΥΩΝ: Πρόβλημα οι 3 ήττες της Λυων στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε σε Καεν, Παρι και Λιλ. Τα ίδια με τη Μονπελιε η Σοσο όσον αφορά το Over με 9 στα 12. Over 2.5

** ΟΝΤΕΝΣΕ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: To 12 Over σε 14 παιχνίδια (85.7%) ρεκόρ κοντά στο απόλυτο. Ότι υπερβαίνει στο στοίχημα το 80% θεωρείται απόλυτο. Νόμος.  Over 2.5

** ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Δεν μπορείς να τις βασιστείς αν και ένα κλικ το χει η Βαγιεκανο. Σπιτάκι με κόκκινο φωτάκι θυμίζουν.

** ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Τραγική η φετινή Βιγιαρεαλ, η νίκη επί της Βαγιεκανο στο τελευταίο παιχνίδι κράτησε την αξιοπρέπεια της. Εκτός έδρας σε 5 εξόδους τα τέρματα της είναι (1-10). Η Εσπανιολ έχασε από τη Μαλαγα στο τελευταίο ματς, πριν από αυτό όμως ερχότανε από 3 νίκες. 3 νίκες έχει και στα 4 εντός έδρας παιχνίδια της με ψεγάδι τη δύστοκη επίθεση της. --  1  -- .

** ΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Έδρα που πρέπει να την παίρνεις σοβαρά έχει η Μπιρλιγκι με 3 νίκες 1 ισοπαλία.

** ΜΠΡΑΓΚΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Κοντέψτε λίγο τις τιμές, με 4 νίκες η Μπραγκα σε 4 ματς στην έδρα της με τέρματα (10-1).

** ΑΒΑΙ - ΣΕΑΡΑ: Με έντονες αδυναμίες η Σεαρα έρχεται από 4 ήττες έχοντας κερδίσει μόνο την Κοριτιμπα στις 13 τελευταίες αγωνιστικές. Στα 6 τελευταία εκτός με 5 ήττες 1 ισοπαλία και τέρματα (2-15). Από την άλλη μια προσπάθεια της Αβαι κάνει εμφάνιση με εύκολο γκολ (σκοράρει στα 11 τελευταία ματς) και 2 νίκες 1 ισοπαλία στα 3 τελευταία εντός. --  1  -- .

** ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ανάρπαστο θα γίνει το διπλό της Κορίνθιας που «ήρθε» με 1 ήττα στα 8 τελευταία του Brazileiro. Εκτός έδρας προβληματίζει με 1 νίκη στις 6 τελευταίες εξόδους της.  Η Αμερικα Μινειρο παρέδωσε. --  2  -- .

** ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ: Κάκιστη συνεχίζει να παρουσιάζεται η Κρουζειρο με την επίθεση της ανενεργή σε 7 από τα 10 τελευταία παιχνίδια του Brazileiro. To αήττητο της Φλαμενγκο εδώ και 8 παιχνίδια στόπαρε μέσα στη Γκρεμιο. --  1  -- .

** ΜΠΟΡΝΤΟ - ΠΑΡΙ: Χωρίς νίκη Μπορντο σε 6 εντός έδρας παιχνίδια. Με 9 νίκες 2 ισοπαλίες η Παρι το κουμάντο του Σαμπιονα. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΑΘΛ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΑΘΛ ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ: Προσπαθεί να βγει από τη λάσπη η Αθλ Παρανενσε, στην έδρα της πήρε τους 23 από τους 32 μέχρι τώρα βαθμούς με τελευταία ήττα στις 25 Ιουνίου μέσα στο σπίτι της. Η Αθλ Γκοιανενσε έρχεται από 2 ήττες με τελευταία νίκη εκτός έδρας στα τέλη Αυγούστου. Η άμυνα της δέχεται πάνω από 2.00 γκολ μέσο όρο στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε. --  1  -- .

** ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Δύσκολο ματς με πρώτη επιλογή το Over 2.5

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa