Για «παρόρμηση ενός αθώου» μιλά ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη

 Για παρόρμηση ενός αθώου μιλά ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη
Πολιτικό άσυλο σκοπεύει να ζητήσει από την ΠΓΔΜ ο Μάκης Ψωμιάδης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Utrinski Vesnik». Ωστόσο, ο δικηγόρος του, Χρήστος Στάθης, διέψευσε ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα, κάνοντας λόγο για «παρορμητική συμπεριφορά ενός αθώου ανθρώωπου» θέλοντας να σχολιάσει τη φυγή του στα Σκόπια.
Ο κ.Στάθης, ο οποίος τον Οκτώβριο είχε πει ότι ο πελάτης του θα παραδοθεί, ειδάλλως θα σταματήσει να τον εκπροσωπεί, ζήτησε να δείξει κατανόηση η κοινή γνώμη για τη συμπεριφορά του Μάκη Ψωμιάδη. Εκτίμησε μάλιστα ότι μέσα στο μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η έκδοσή του στην Ελλάδα.
Για τις φήμες ότι θα ζητήσει πολιτικό άσυλο, τόνισε στον Sentra FM: "Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ίσως προέκυψε η φημολογία επειδή από την πρώτη σύλληψή του είχε μιλήσει για πολιτική κράτηση. Ενδεχομένως αυτή η φημολογία να έχει δημιουργηθεί από εμάς και όχι από τους Σκοπιανούς. Κρατείται στα Σκόπια, όχι με απόφαση, αλλά με έγγραφο διεθνούς εντάλματος που είχε εκδοθεί από το καλοκαίρι και έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενέργειες για την έκδοσή του".


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa