Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια


** ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Το ότι εντυπωσιάζει η Νιουκαστλ γνωστό και μη εξαιρετέο, άλλωστε το γεγονός ότι μαζί με τη Σιτι είναι οι μόνες αήττητες ομάδες σε 10 αγωνιστικές...μαγκιά από τις λίγες. Το μεγαλύτερο χαϊλίκι το ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Premier με 7 γκολ παθητικό. Η Εβερτον με 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα δεν είναι καλά, είναι περίεργη όμως εκτός έδρας με 2 νίκες 2 ήττες
.
** ΜΟΝΑΚΟ - ΛΕ ΜΑΝ: Από τις 26 Αυγούστου έχει να ηττηθεί εκτός έδρας η Λε Μαν.  Με 1 νίκη η Μονακο σε 13 αγωνιστικές απορρίπτει τον ίδιο της τον εαυτό.

** ΜΠΟΥΛΟΝ - ΜΕΤΣ: Πρόβλημα για τη Μετς οι 4 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα και το μόλις 1 γκολ στο επιθετικό κομμάτι στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.

** ΡΕΜΣ - ΙΣΤΡ: Ντεφορμάρισμα τρέχει η Ρεμς με μόλις 2 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Δεν είναι άσχημη η Ιστρ που κέρδισε τα 2 από τα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε. Αρνητικό ότι δέχτηκε γκολ και στα 13 μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

** ΛΙΒΟΡΝΟ - ΠΕΣΚΑΡΑ: Φωτιές βγάζει στην επίθεση η Πεσκαρα, πέτυχε 32 γκολ σε 13 παιχνίδια ...κάπου στα 2.46 γκολ ανά αγώνα δηλαδή.

** ΠΑΝΤΟΒΑ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ: Απαιτείται σεβασμός στις 6 νίκες της φιλοξενούμενης στα 8 τελευταία παιχνίδια της Serie - B.
** ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΤΟΡΙΝΟ: Δύσκολα να ξεφύγει από το --  Χ  -- .

** ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Από τις Over ομάδες της Μπουντεσλιγκα η Βολφσμπουργκ. Over2.5

** ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Δεν είναι καλά οι ομάδες με ελαφρώς καλύτερη τη Νυρεμβεργη στη σούμα. Η Φραιμπουργκ στα 4 τελευταία ταξίδια της έφαγε 17 γκολ με 4 ήττες. Η Νυρεμβέργη μόνο από το Αννοβερο έχασε εντός έδρας. --  1  -- .

** ΧΕΡΤΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Μόλις 2 γκολ πέτυχε εκτός έδρας η Γκλαντμπαχ σε 5 εξόδους. Αυτόματα μπαίνει με μειονέκτημα στο ματς απέναντι στην καλή φετινή Χερτα που υπέστη ήττες μόνο από Βερντερ και Μπαγιερν στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. --  1  -- .

** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Άσος με συνοδεία Over 2.5

** ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Αισιόδοξες οι τιμές πάνω στον άσο παρότι η Αστον Βιλα κέρδισε μόνο τη Γουιγκαν εδώ και 8 αγωνιστικές. Η Νοργουιτς μια χαρά, έχασε μόνο από τη Μαντσεστερ Γιουν στα 6 πιο πρόσφατα. --  Χ2  --.
** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Πρεμιερ η Μαντσεστερ Γιουν δε σκόραρε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα.

** ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ: Επιστρέφει στις νίκες η Τσελσι, αγωνίζεται με μία από τις χειρότερες ομάδες του Αγγλικού πρωταθλήματος. Με Over 2.5. --  2  --.

** ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ: Καθαρά γέρνει στην έδρα με την Ιπσουιτς να κερδίζει τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η Ντονκαστερ. --  1  -- .

** ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ - ΜΙΛΓΟΥΟΙΛ: Από 7 συνεχόμενα Over έρχεται η Μπλακμπουλ . Από 3 νίκες με 10 γκολ ενεργητικό έρχεται η Μιλγουολ. Over 2.5

** ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΝΤΕΡΜΠΙ: Οι 3 σερί ήττες της Πιτερμπορο και η άμυνα της που τρώει γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια όχι ότι πιο αξιόπιστο.

** ΕΞΕΤΕΡ - ΚΑΡΛΑΙΛ: Από 4 και 5 Over προέρχονται οι ομάδες με την Καρλαιλ να είναι η πιο Over ομάδα του πρωταθλήματος με 12 επαληθεύσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία σε 16 παιχνίδια. Over 2.5

** ΛΕΙΤΟΝ - ΧΑΡΤΠΟΥΛ: Η πρόσφατη φόρμα βγάζει μάτια υπέρ της Λειτον. Τα πράματα σκουραίνουν από τις εκτός έδρας επιδόσεις της Χαρτπουλ η οποία κέρδισε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

** ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΓΟΥΙΚΟΜΠ: Ουδεμία σχέση οι αντίπαλοι, καλό πρωτάθλημα από τη Νοτς με πολύ καλή εντός έδρας συμπεριφορά. Οι 9 ήττες της Γουικομπ εδώ και 12 αγωνιστικές μιλάνε από μόνες. --  1  -- .

** ΤΡΑΝΜΙΡ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ: Ένα προβάδισμα το χει η Τρανμιρ που είναι και σε καλύτερη κατάσταση, και διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα. --  1  -- .

** ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΠΡΕΣΤΟΝ: Σε λακκούβα η Πρεστον από τις 5 ήττες 1 ισοπαλία στις 6 τελευταίες αγωνιστικές . Στην κορυφή η Τσαρλτον συνεχίζει να εντυπωσιάζειλ έρχεται από 3 νίκες. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΡΟΔΕΡΑΜ - ΟΛΤΕΡΣΟΝΤ: Χωρίς νίκη 9 παιχνίδια η Ροδεραμ, από 3 νίκες έρχεται η Ολντερσοντ που μετρά 5 Over στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5

** ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ - ΚΡΟΟΥΛΙ: Δεν υπάρχει διπλό του τόσο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πέραν όλων με 3 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα η Χεροφορντ στα 5 πιο πρόσφατα.

** ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΧΕΡΕΘ: Καλή παρουσία η Βαφιαδολιδ, στην έδρα της κέρδισε τα 4 από τα 5 παιχνίδια που έδωσε. Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία μέσα έξω παιχνίδια η Χερεθ. --  1  -- .

** ΤΟΥΝ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ: Καλές πιθανότητες το Under με τη Λουκερνη να μετρά 10 Under σε 14 παιχνίδια.Under 2.5

** ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ: Λίγα πράματα η Μαγιορκα. Από την άλλη η μέχρι πρότινος αήττητη Σεβιλλη δεν κέρδισε σε 4 εξόδους, όλα ισόπαλα.

** ΑΛΜΕΡΙΑ - ΟΥΕΣΚΑ: Φαίνεται καθαρός άσος, ήδη στους 16 βαθμούς οι δύο ομάδες. Μόνο από την Νουμανθια έχασε η Αλμερια, μόνο την Ταραγονα κέρδισε η Ουσεκα. --  1  -- .

** ΕΛΤΣΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄: Ρίχνει συνεχώς στροφές η Βιγια Β΄ ερχόμενη από 3 ήττες εκ των οποίων οι 2 σερί εντός έδρας. Η Ελτσε τα πάει καλύτερα, προβληματίζει όμως στο επιθετικό κομμάτι.

** ΘΕΛΤΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ: Βρήκε πατήματα η Θελτα, βελτιωτικές τάσεις όμως και η Καρταγενα.

** ΠΑΛΕΡΜΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Την καλύτερη εντός έδρας επίθεση διαθέτει το Παλερμο παρότι έδωσε 4 ματς (όλα νίκες). Οι 3 νίκες της Μπολονια στα 4 πιο πρόσφατα προμηνύουν ενδιαφέρον παιχνίδι. Over 2.5

** ΓΑΛΑΤΑ - ΜΕΡΣΙΝ: Και άσος, και Over 2.5

** ΚΠΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μια ανάσα από το απόλυτο η Σιτι με 9 νίκες ισοπαλία, με 36 γκολ παραγωγικό κομμάτι. Το μόνο Under απέναντι στην Εβερτον (2-0). Η ΚΠΡ δε χάνει στα 4 τελευταία μέσα στην έδρα της. Over 2.5

** ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Υπό τας περιστάσεις φαβορί ο Ολυμπιακος. Τα 2 γκολ που πέτυχε ο Αρης που το παλεύει με ισοπαλίες η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

** ΑΝΖΕ - ΤΟΥΡ: Πρώτη και τελευταία επιλογή το Under 2.5

** ΤΙΓΚΡΕ - ΚΟΛΟΝ : Από 6 και 7 Under έρχονται οι ομάδες αντίστοιχα. Under 2.5

** ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ: Εντυπωσιάζει η Μαριτιμο τελευταία με 5 νίκες 2 ισοπαλίες. Δεν είχε την ανάλογη συνέχεια το καλό ξεκίνημα της Ακαδεμικα που στα 3 τελευταία απέτυχε να σκοράρει. --  1  -- .

** ΒΑΑΛΒΑΙΚ - ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ: Οι 4 σερί ήττες της Βααλβαικ με τέρματα (1-13) δίνουν off στον άσο. Η Γκρονιγκεν δε πείθει εκτός έδρας παρά την καλή πρόσφατη φόρμα που διανύει.

** ΓΚΕΝΚ - ΚΟΤΡΑΙΚ: Κακή παρουσιάζεται εκτός έδρας η Κοτραικ, στις πρώτες 5 εξόδους είχε 4 ήττες 1 ισοπαλία. Η νίκη μέσα στη Λοκερεν δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα της εκτός έδρας. Η Γκενκ με τις 2 νίκες  σε Μπριζ (4-5) και Μονς (2-0) δείχνει να βρίσκει συχνότητες. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΜΟΝΣ: Λόγο πρόσφατης φόρμας Over 2.5


** ΜΠΕΤΙΣ - ΜΑΛΑΓΑ: Δε σκοράρουν οι ομάδες στα 5 και 4 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν.

** ΝΟΒΑΡΑ - ΡΟΜΑ: Μια υπεροχή της Ρομα σβήνει από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της απέναντι στην κατώτερης ποιότητας Νοβαρα. Τα 4 Over της Ρομα στις 5 τελευταίες αγωνιστικές και τα 6 Over της Νοβαρα στα 9 πρώτα παιχνίδια ( σε όλα δέχτηκε γκολ) ορίζουν εξελίξεις. Over 2.5

** ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ - ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ: Καθαρός άσος.

** ΛΙΛ - ΕΒΙΑΝ: Τα 9 από τα 12 παιχνίδια της Λιλ έκατσαν G/G. Από 5 σερί G/G έρχεται και η Εβιαν με 4 Over σε αυτά. Over 2.5

** ΓΟΔΟΙ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ: Κάκιστη η Εστουντιάντες, ακόμα χειρότερα τα πράματα εκτός έδρας όπου σε 6 εξόδους πέτυχε 2 τέρματα. Στην έδρα της η Γοδοι αήττητη. --  1  -- .

** ΜΠΑΙΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Μόλις γκολ πέτυχε η Μπαια στα 4 πιο πρόσφατα , κανένα γκολ στα ίδια η Σαο Παολο.
** ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΓΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ: Κρατάμε το Over 2.5


** ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Η πρώτη ήττα της Λεβαντε μέσα στην Οσασούνα θα φάνει αν μπορεί να κρατήσει όρθια την ομάδα έκπληξη. Η 1 ήττα της Βαλενθια την κρατάει ψηλά στο πίνακα βαθμολογίας. Over ομάδα η Λεβαντε. Ενθουσιασμός vs Εμπειρία  Over 2.5 και -- 2  -- .

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa