Φτάνει πια το σόου με τις συλλήψεις "άπορων" εκατομμυριούχων φοροφυγάδων!


  Τις τελευταίες ημέρες ζούμε το τηλεοπτικό σόου των συλλήψεων μεγαλοοφειλετών, οι οποίοι πάνε μια βολτίτσα από την ασφάλεια, δηλώνουν.... άποροι εκατομμυριούχοι και επιστρέφουν στις βιλάρες τους!
  Το παραμύθι της κυβέρνησης για πάταξη της φοροδιαφυγής τείνει να μεταβληθεί σε κακοσκηνοθετημένη οπερέτα, αφού το βασικό ζητούμενο -δηλαδή η είσπραξη των οφειλών- είναι το μόνο που δεν επιτυγχάνεται.
  Εγώ τα υπολόγισα κ. Χαρδαβέλλα: αν για 1 εκατομμύριο χρέη, "τρως" 3 χρονάκια με αναστολή, τα οποία εξαγοράζεις εναντι 10 ευρω/ημερησίως και πας σπιτάκι σου - για να σε ξαναθυμηθούν από το ΣΔΟΕ σε 10 χρόνια- ε, τότε είμαι μεγάλος μ@$^*ς που τρεχω να πληρώσω τις φορολογικές μου υποχρεώσεις!
  Για να καλύψω τις δόσεις της εφορίας μου και τα χαράτσια, εδώ και λίγες εβδομάδες έχουμε κόψει ακόμη και το φαγητό στο σπίτι- δεν είναι σχήμα λόγου αφού τρεφόμαστε πλέον μόνο με μακαρόνια! Και βλέπω όλους αυτούς με τις βιλάρες και τα πολυτελή αυτοκίνητα να δηλώνουν με θράσσος "δεν είναι προσωπικά τα χρέη, είναι της επιχείρησης"!
  Και η επιχείρηση πώς έπεσε έξω ρε αλήτη; Ποιός φέσωσε τους πάντες και οδήγησε τον κοσμάκη σε απόγνωση;  Οσο δεν τους λιντσάρουμε όλους μαζί, απατεώνες επιχειρηματίες και πολιτικούς, τόσο θα μας δουλεύουν! Δεν θα σωθεί κανένας μας αν τους κατάσχουν τα σπίτια, αλλά τουλάχιστον θα νιώσουμε πως δεν είμαστε οι μόνοι που χάνουμε τα πάντα από αυτό το ξεφ#$%νο κράτος!
  Είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ πλέον, να ληφθούν μέτρα και για την προστασία των θυμάτων όλων αυτών των μεγαλοεπιχειρηματιών, που χάνουμε μισθούς, δουλειές, ελπίδες και όμως χρωστάμε κανονικότατα σε τράπεζες και εφορίες αφού δεν μας προστατεύει κανένας π&$#ς νόμος! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
 Συγγνώμη για την ένταση και τις άκοσμες φράσεις αλλά πιστέψτε με αυτολογοκρίθηκα στον μέγιστο βαθμό!


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa