Η έξοδος από το € αποτελεί πατριωτική πράξη

Αρκετά με την τρομοκρατία εναντίον της ανάκτησης της Εθνικής κυριαρχίας και της απελευθέρωσης του Λαού από το κατοχικό νόμισμα των ισχυρών. Του ευρω. 
Το νόμισμα των ισχυρών δηλώνει την δύναμη και την κατοχική εξουσία πάνω στους Λαούς, που γεμίζει τα θησαυροφυλάκια τους με πλούτη και υπεροχή.
Πατριωτισμός σημαίνει πως η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει με ένα μάτι ή με ένα πόδι.

Πατριωτισμός για το λαό, σημαίνει μια γη που καλλιεργεί και τρέφεται, μια θάλασσα που ψαρεύει και κάνει τα μπάνια του, ένα δάσος που του δίνει καθαρό αέρα, την βοσκή για τα ζωντανά του, τα ξύλα για το τζάκι, ένα βουνό που από τα σωθικά του χτίζει το σπίτι του, ένα ήλιο που μας ζεσταίνει, πους μας δίνει δωρεάν ενέργεια που μας κρατά αισιόδοξους και ευδιάθετους. 
Πατριωτισμός για το λαό σημαίνει ένα σχολείο, μια αξιοπρεπή δουλειά, ένα κεραμίδι στο κεφάλι μας, ένα νοσοκομείο για την υγειά μας.
Πατριωτισμός για το λαό σημαίνει η σημαία μας, το νόμισμά μας, η ελευθερία μας, η αξιοπρέπεια μας και ένα Πολίτευμα δικαιοσύνης ισότητας ελευθερίας και εθνική ανεξαρτησία. 

Πατριωτισμός για την οικονομική ελίτ, για την Ανώτατη Τάξη των οικονομικών και πολιτικών συμμοριών, είναι το χρήμα και το κέρδος.

Όποιο χρήμα, όποιο νόμισμα τους δημιουργεί μεγαλύτερη εξουσία και μεγαλύτερη δύναμη αυτό γι' αυτούς είναι η Πατρίδα.

Η δική μας πατρίδα δεν είναι η δική τους.
Η δική μας πατρίδα είναι φυλακισμένη στα σεντούκια τους, στα θησαυροφυλάκια τους. 
Η δική τους Πατρίδα, είναι οι αλυσίδες που μας δένουν, οι φόροι για να πλουτίζουν, η ανεργία μας για να μας φτωχαίνουν, η φτώχεια για να μας διασύρουν.
Η δική τους Πατρίδα είναι να μας υποβάλλουν και να μας υποβιβάζουν σε δόλους, σε γρανάζια της μηχανής τους για να γεμίζουν με πλούτη, δύναμη και εξουσία.

Για μας ένα ευρό ( 400 δραχμές σήμερα) έχει αξία μισής τυρόπιτας.
Γι' αυτούς ένα ευρό έχει δύναμη 1000.000. δραχμών ή μιας στρατιάς ανέργων και χιλιάδων στρατευμένων δούλων. 

Με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χάσαμε την ελευθερία μας, την αξιοπρέπεια μας, το νόμισμα μας, την ανεξαρτησία μας και η σημαία μας έγινε «πανί που το πήρε ο αέρας». 

Πατριωτισμός είναι κάθε πράξη που δεν μας στερεί την ζωή μας, την γη μας, την ανεξαρτησία μας, την ελευθερία μας και δεν βεβηλώνει τους τάφους και το αίμα των προγόνων μας.

Πατρίδα τους είναι οι αγορές. 
Πατρίδα μας είναι ο πλούτος του μόχθου μας που μας τον ληστεύουν.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa