Έφοδος σε αποθήκη με μαϊμού ψηφοφόρους δημοψηφίσματος!


Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εναντίον του παράνομου εμπορίου οργισμένων πολιτών, έγινε χθές το βράδυ με επιτυχία σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας.


Κατά τη διάρκεια της εφόδου των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, σε συνεργασία με τους άντρες του ΣΔΟΕ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1000 κομμάτια «μουτζωτών» (με σκληρό δίσκο χωρητικότητας έως και 12 συνθημάτων) καθώς και 10 χαρτοκιβώτια «ανώριμου λαού», από αυτόν που είναι ακατάλληλος για δημοψήφισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως κομματικός πελάτης. Τέλος σε ειδική καταπακτή, ανακαλύφθηκαν φουσκωτοί «δραχμόφιλοι», έτοιμοι να φουσκώσουν με τους ανοιγμένους «ασκούς του Αιόλου» που άνοιξε ο Πρωθυπουργός με την απόφασή του για δημοψήφισμα.
Αξίζει να σημειωθεί, πως κανείς από τους ψηφοφόρους θύματα των εκβιαστικών διλημμάτων, που θα έβγαιναν σύντομα στην κυκλοφορία, δεν είχε την απαραίτητη σφραγίδα γνησιότητας από το λαϊκό κίνημα, που ως γνωστόν είναι το μόνο που παράγει πραγματικούς ψηφοφόρους με Ονομασία Προέλευσης και ξεκάθαρες προθέσεις.
Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένοι παράνομοι ψηφοφόροι κυκλοφορούσαν τελικά ανάμεσά μας, θα έθεταν σε μεγάλο κίνδυνο τη δημόσια πολιτική υγεία. Διότι θα ψήφιζαν ανεξέλεγκτα εκτός κομματικής γραμμής, πράγμα ολέθριο για το πολιτικό και δημοσιογραφικό προσωπικό της χώρας που δεν θα ήξερε πώς να συμπεριφερθεί με αποτέλεσμα να εκτεθεί ακόμα περισσότερο.

Πηγή: www.protagon.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa