Φτιαγμένος ο Λέτο!


Ο Φερέιρα έδειξε στην Παιανία πως δεν αλλάζει τους έντεκα της Τούμπας και ο Λέτο με δύο γκολ στο διπλό πως παραμένει «καυτός»! Γκολάρα ο «Κάρα».
Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό, τον οδηγεί από νίκη σε νίκη και όπως δείχνει στην Παιανία είναι πανέτοιμος να συνεχίσει το απίστευτο σερί του! Ο Αργεντινός που έχει σημειώσει 8 γκολ σε 6 συμμετοχές, παραμένει «καυτός» και έκανε... παπάδες στο πρωινό δίτερμα. Ο «Σέμπα» σκόραρε δύο γκολ για τους βασικούς στη νίκη με 3-1 ενώ το άλλο γκολ πέτυχε ο παρτενέρ του στην επίθεση, Σίλβα Κλέιτον.

Ο Φερέιρα, πάντως, θα διατηρήσει κανονικά τους 11 της Τούμπας που έκαναν... παρέλαση στην Θεσσαλονίκη. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καπίνος, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Μαρίνος και ο Σαριέγκι με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Κατσουράνης, Σιμάο στα χαφ, αριστερά ο Κουίνσι, δεξιά ο Ζέκα και μπροστά ο Λέτο με τον Κλέιτον.

Τα... φώτα στον «τυπάρα»

Μπορεί ο Γιώργος Καραγκούνης να ήταν στους αναπληρωματικούς και να ηττήθηκε στο οικογενειακό δίτερμα με 3-1, ωστόσο το γκολ που πέτυχε ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση. Ο «τυπάρας» κρέμασε από πολύ μακριά τον Καπίνο και όπως ήταν λογικό δέχθηκε την σχετική αποθέωση από τους συμπαίκτες του και μέλη του τεχνικού επιτελείου.
Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa