Ζωοκλέφτες ..πάνε κι έρχονται


Την τιμητική τους έχουν τις τελευταίες ημέρες οι ζωοκλοπές στο νομό Ηρακλείου, με τα σχετικά περιστατικά να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία , το βράδυ της Πέμπτης 40χρονος κτηνοτρόφος κατήγγειλε στο ΑΤ Αρκαλοχωρίου ότι στην τοποθεσία «Αλώνι» του Δημοτικού Διαμερίσματος....




 Πατσίδερου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος , άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την περίφραξη αφύλακτου βοσκότοπου ιδιοκτησίας του 40χρονου, αφαίρεσαν εβδομήντα τρία πρόβατα και οκτώ αρνιά, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. 

Αστυνομικοί του Τμήματος Αρκαλοχωρίου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, κινητοποιήθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκαταλείψουν τα αφαιρεθέντα πρόβατα αφήνοντας τα ελεύθερα σε κοντινή περιοχή και να τραπούν σε φυγή.

Το πρωί της Παρασκευής πρόβατα & αρνιά, βρέθηκαν στην περιοχή «Χάλαβρα» του Δημοτικού Διαμερίσματος Τουρλωτής Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου

Και στη Γόρτυνα
Χθες το μεσημέρι 30χρονος κατήγγειλε στο ΑΤ Αγίου Μύρωνα ζωοκλοπή σε βάρος του, από άγνωστους δράστες. Όπως είπε, το βράδυ της Πέμπτης επίσης , στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κόλενας του Δήμου Γόρτυνας, άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν από υπόστεγο ιδιοκτησίας του , δώδεκα πρόβατα, συνολικής αξίας 1.800 ευρώ.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα.

Τρίτωσε το κακό
Ένας 61χρονος εξάλλου κατήγγειλε ζωοκλοπή σε βάρος του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, όπου άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν από περιφραγμένο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του τριάντα αιγοπρόβατα, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Και συλλήψεις
Εκτός από καταγγελίες είχαμε και συλλήψεις ζωοκλεφτών την Παρασκευή για παράβαση του νόμου περί ζωοκλοπής . Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο άτομα 29 και 66 ετών στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ρουσοχώρια του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος, γιατί σε έλεγχο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καστελλίου στο Ι.Χ.Φ.αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 66χρονου, του οποίου οδηγός ήταν ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εκατό τριάντα 130 αιγοπρόβατα, ιδιοκτησίας του 66χρονου, για τα οποία δεν ήταν εφοδιασμένος με την άδεια μεταφοράς αιγοπροβάτων και δεν έφεραν την προβλεπόμενη σήμανση ενωτίων.

trelokouneli.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa