Βρήκε νεκρό πουλί μέσα στη σαλάτα του

Μια τρίχα ή ένα έντομο είναι τα πιο συχνά ανεπιθύμητα πράγματα που μπορεί να βρει κανείς στη σαλάτα του. Ένα νεκρό πουλί σε προχωρημένη αποσύνθεση όμως είναι κάτι που δεν βρίσκεις κάθε μέρα μέσα στο φαγητό σου.

Ο Βρετανός Πολ Στρίτερ αγόρασε μια έτοιμη σαλάτα από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Αγγλίας (Τesco), την οποία σέρβιρε στα παιδιά και τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Όπως είπε στο BBC ο ίδιος, βρισκόταν στην κουζίνα όταν άκουσε την κοπέλα του να ουρλιάζει. Όταν έτρεξε να δει τι συνέβη, είδε την γυναίκα και τα δυο του παιδιά να κοιτούν έντρομα ένα μικρό, νεκρό πουλί που βρισκόταν στο πιάτο της.

«Δεν ήξερα τί να κάνω. Ανησύχησα για την υγεία των παιδιών μου γιατί είχαν ήδη φάει λίγο από τη σαλάτα, μέσα στην οποία υπήρχε το σκελετωμένο κουφάρι που ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση», πρόσθεσε ο Στρίτερ.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, δήλωσαν απογοητευμένοι από το περιστατικό, το οποίο είναι πλήγμα για την ποιότητα των προϊόντων τους και επισήμαναν ότι απολογήθηκαν στον πελάτη.
pamepreveza.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa