Για τη «μάχη» στο «Βελοντρόμ»


ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός που έχει δώσει πολλά σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη απόψε το βράδυ καλείται να δώσει άλλο ένα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ».

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ (21:45, NET, gavros.gr) στην έδρα της, με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αυτή των «16», είναι ακόμα ανοιχτή.

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολη, αλλά υπάρχουν πιθανότητες και οι Πειραιώτες καλούνται να ανταποκριθούν στο γήπεδο και να τις ψάξουν, ώστε να συνεχίσουν στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ο Θρύλος είναι τέταρτος στον όμιλο και τα σενάρια για να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέλουν νίκη ή τουλάχιστον ισοπαλία για να μπορεί να ελπίζει, καθώς πολλά εξαρτώνται και από το άλλο ματς του ομιλού.

Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς των Μακούν και Ορμπάιθ, ενώ ο Ιμπαγάσα έχει μείνει στην Αθήνα, ωστόσο παρά τις απουσίες πρέπει να δώσει τη «μάχη» του. Η πιθανή ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Βαλβέρδε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αναμένεται να αποτελείτε από τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μοντέστο, Μανιάτη, Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέμπας και Τζιμπούρ, σε διάταξη 4-2-3-1.

Το ίδιο σύστημα επιλέγει και ο Ντεσάν για τη Μαρσέιγ, η οποία αναμένεται να κατέβει με Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Ενκουλού, Μορέλ, Ντιαρά, Σεϊρού, Α. Αγιού, Βαλμπουενά, Ρεμί, Τζ. Αγιού.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου1) Άρσεναλ 8 β. (4-2)
2) Μαρσέιγ 7 β. (4-1)
3) Ντόρτμουντ 4 β. (3-7)
4) Ολυμπιακός 3 β. (4-5)

Η 5η αγωνιστική * Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)
* Άρσεναλ-Ντόρτμουντ
Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)

Η τελευταία αγωνιστικήΟλυμπιακός-Άρσεναλ
Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa