Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

~ Δεν τα κατάφερε χθες ο Ολυμπιακός σε ένα ματς πού μπορούσε να πάρει κάτι, όσο για τον ΑΠΟΕΛ, συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη.

** ΑΓΙΑΞ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ: Η μάχη για τη δεύτερη θέση θα δοθεί από Αγιαξ και Λυων, αμφότερες από 4 πόντους ψάχνουν συνέχεια στο Τσαμπιονς Λιγκ πίσω από τη Ρεαλ που καθάρισε τη μπουγάδα . Η Ντιναμο στα 3 πρώτα παιχνίδια μετρά 3 ήττες με τέρματα (0-5). --  1  -- .

** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δυσκολεύτηκε η Σιτι να κερδίσει τη Βιγιαρεαλ στο πρώτο ματς μέσα στην Αγγλία με τη νίκη να έρχεται στο 90΄. Η κάκιστη χρονιά δίνει και παίρνει για τη Βιγιαρεαλ που κέρδισε μετά από 7 παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού τη Ραγιο Βαγιεκανο. Η Σιτι στα δικά της πήρε ήδη κεφάλι 5 βαθμών στην Πρεμιερ με το εκπληκτικό ρεκόρ που ακούει στο 9 νίκες 1 ισοπαλία με τέρματα (36-8). Μόνο η Μπαγιερν την κέρδισε στα 9 τελευταία παιχνίδια της με 8 νίκες στα υπόλοιπα. Έρχεται από 6 σερί Over2.5

** ΙΝΤΕΡ - ΛΙΛ: Η κακή φετινή Ιντερ έχει κεφάλι στον όμιλο με 6 βαθμούς, ακολουθούν με 4 βαθμούς ΤΣΣΚΑ Μ και Τραμπζον με τελευταία τη Λιλ με 2 πόντους. Θεωρώ πως εύκολα η δύσκολα η Ιντερ μπορεί να κερδίσει τη Λιλ μέσα σε 15 μέρες για δεύτερη φορά με συνοδεία Over 2.5. --  1  --.

** ΛΥΩΝ - ΡΕΑΛ: Αδιάφορη ουσιαστικά η Ρεαλ βαθμολογικά καθώς 5 πόντους  μπροστά από Λυων και Αγιαξ, βέβαια ο Μουρινιο δε θέλει να χάνει ούτε σε δίτερμα. Η Λυων ψάχνει τη δεύτερη θέση και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να «ικανοποιηθεί». Θα έχουμε γκολ από τις δύο ομάδες. G/G και Over 2.5

** ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Κρατάμε το N/G.

** ΤΡΑΜΠΖΟΝ - ΤΣΣΚΑ Μ: Δεν μπορώ να το ψυχογραφήσω, μια μια πρώτη προσέγγιση...η ΤΣΣΚΑ Μ σαφώς πιο έμπειρη, η Τραμπζον δεν πείθει, ενώ υπάρχει και πρόβλημα δυστοκίας στο επιθετικό κομμάτι στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ Μ με εύκολο γκολ δείχνει να έχει ένα προβάδισμα στο συγκεκριμένο τομέα. --  X2 --.

Και δύο κομμάτια από το Νησί.

** ΛΙΝΤΣ - ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ: Τόσο στα πρόσφατα, όσο και στην εντός εκτός έδρας φόρμας (ιδιαίτερα) το προβάδισμα καθαρά υπέρ της Λιντς. Μόνο από τη Μπερμπιγχαμ έχασε η Λιντς στα 9 τελευταία παιχνίδια με 5 νίκες 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. Η Μπλακμπουλ με 3 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος όχι και ότι καλύτερο. Στα 6 τελευταία εντός χωρίς ήττα η Λιντς, στα 6 τελευταία εκτός χωρίς νίκη η Μπλακμπουλ με τη άμυνα της να τρώει πάνω από 2 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα. Από 6 σερί Over έρχεται η φιλοξενούμενη. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΝΤΕΡΜΠΙ - ΚΑΡΝΤΙΦ: Από 6 σερί G/G έρχεται η Καρντιφ με 5 Over σε αυτά, εντυπωσιακό επίσης ρεκόρ τα 6 G/G της Καρντιφ στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε. Ολοκληρώνει το πακέτο η Ντερμπι που σε κανένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια της δεν έχει σκορ από 2 γκολ και κάτω. G/G καιOver 2.5.

                                      €125 bonus εγγραφής από το William Hill 

ΠΙΘΑΝΗ ΜΠΟΜΠΑ....ΑΝΑΛΥΣΗ

** ΜΠΑΓΙΕΡΝ - ΝΑΠΟΛΙ: Η διαφορά μαμούθ που περιγράφουν οι τιμές δεν υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σαφώς η Μπαγιερν κάποια level παραπάνω, όχι όμως στα σίδερα της φυλακής η Ναπολι που είναι μια αξιόλογη και υπολογίσιμη ομάδα. Δε παύουν να είναι Ιταλοί, που πάντα είναι πρόβλημα μεγάλο για τους Γερμανούς. Υπερβολές βρίσκω στην τιμή του διπλού. --  2  -- .

Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa