Σκάρλετ Γιόχανσον: "Δεν γύρισα δα και πορνό"

Θυμάστε τα διαβόητα γυμνά αυτοπορτρέτα της Σκάρλετ Γιόχανσον, που είχαν κυκλοφορήσει όταν κάποιος χάκαρε το προσωπικό της μέηλ; Η ίδια, αφού έκανε μια γύρα στα διαδίκτυα και φρόντισε να τις εξαφανίσει από προσώπου γης (αλήθεια, πόσα λεφτά χρειάζεσαι για να το κάνεις αυτό;), μίλησε πρόσφατα στο Vanity Fair για τη συγκεκριμένη αδιακρισία, εκπλήσσοντας μάλιστα με το χιούμορ της όσους από εμάς πίστευαν πως, βασικά, δε διαθέτει καθόλου.
Σκάρλετ Γιόχανσον:  Δεν γύρισα δα και πορνό
“Ξέρω τις καλύτερες γωνίες μου”, λέει ναζιάρικα στο δεκεμβριανό τεύχος. “Είχα στείλει αυτές τις φωτογραφίες στον άντρα μου”, (τον πρώην σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς), “... και δεν νομίζω ότι έκανα κάτι κακό. Δεν είναι ότι γύρισα και πορνό. Όχι ότι κι αυτό είναι κακό δηλαδή.” Συγχαρητήρια στη Σκάρλετ και εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Σάσα Γκρέι.
Οι φωτογραφίες είχαν υποκλαπεί από το προσωπικό μέηλ της Γιόχανσον από τον Κρίστοφερ Τσέινι, κάτοικο Φλόριντα, ο οποίος είχε ήδη παραβιάσει τους λογαριασμούς των Μίλα Κούνις και Βανέσα Χάτζενς, μεταξύ άλλων. Η καλλονή ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε -όχι λόγω των φωτογραφιών, αλλά λόγω του διαζυγίου της:”Στ'αλήθεια δεν ήξερα τι να κάνω με μένα. Ήταν μια πολύ περίεργη εποχή. Δε με ενδιέφερε τίποτα, είχα έναν πολύ δημόσιο χωρισμό και ήταν δύσκολα. Ένιωσα πάρα πολύ άβολα”.
Φαίνεται πάντως ότι το ξεπέρασε μόλις βρήκε τον Σον Πεν στον δρόμο της. Για να ξαναχωρίσει. Καημένη Σκάρλετ, τι τραβάς κι εσύ... Δύσκολοι καιροί για ντίβες.
Φ.Β.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa