Βενιζέλος: Αν ο Σαμαράς δεν υπογράψει θα καθυστερήσουν και οι εκλογές!

Το χαρτί των εκλογών και της αλλαγής για την ημερομηνία διεξαγωγής τους, κραδαίνει η κυβερνητική πλειοψηφία, απέναντι στο «όχι» του Σαμαρά να υπογράψει, ώστε να εκταμιευθεί η έκτη δόση.
«Η 19η Φεβρουαρίου είναι συμβατική ημερομηνία για τις εκλογές. Αν καθυστερήσουμε τις διαπραγματεύσεις θα πάνε πίσω» είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο Κ.Τ.Ε. Οικονομικών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των «πράσινων» βουλευτών.

Βέβαια το θέμα των ενυπόγραφων εγγυήσεων ξεφεύγει πια από τα ελληνικά δεδομένα, καθώς οι πιέσεις ειδικά από..........
Ολλανδία και Γερμανία είναι καθημερινά ασφυκτικές.

Ωστόσο στην κυβερνητική πλειοψηφία και ειδικά στο οικονομικό επιτελείο, που έζησαν από κοντά τις διαπραγματεύσεις με τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά λίγες ώρες πριν την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης, γνωρίζουν πόσο πολύ πίεσαν για τη συγκεκριμένη ημερομηνία σε σημείο, που να εμφανίζονται να ενδιαφέρονται μόνο για αυτό.

Όσο για την επιμονή Σαμαρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν έμμεσα αιχμηρός. Είπε ο κ. Βενιζέλος: «Δεν βλέπω να υπάρχει όχι μόνο πολιτικός αλλά και πολίτης ο οποίος να μην καταλαβαίνει το πρόβλημα και να μη δώσει λύση».

Πάντως το θέμα της αλλαγής ημερομηνίας των εκλογών το έθεσε και χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ενώπιων και των βουλευτών της Ν.Δ..

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa