«Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα»

Φουστέρ: Είναι ένας τελικός για μας

«Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα»Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», όπως δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για τη Γαλλία. «Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα καταθέσουμε τα όπλα», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ

«Είναι ένας τελικός για μας. Πάμε να παίξουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα καταθέσουμε τα όπλα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στη Γαλλία».

Για τις απουσίες των Πειραιωτών

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, επειδή έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα προσπαθήσουμε όλοι οι υπόλοιποι να καλύψουμε το κενό των παικτών που έχουν τραυματιστεί. Ο Ολυμπιακός θα παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο».

Για τη διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς

«Το ματς δεν έχει καμία σχέση με εκείνο στον πρώτο γύρο. Τότε δεν ήμασταν έτοιμοι, ενώ τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε ρυθμό και οι ομάδες θα έχουν διαφορετική εικόνα σε αυτό το παιχνίδι».

Πηγή: sport-fm.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa