Τον ντύνουν στα «πράσινα»

Ως παίκτη του Παναθηναϊκού υπολογίζουν τον Ούγκο Βιέιρα οι Πορτογάλοι, αφού έχει απορρίψει πρόταση - μαμούθ της Ζιλ Βιθέντε!
Ο Ούγκο Βιέιρα από το καλοκαιρί αποτελούσε διακαή πόθο του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την επίθεση της ομάδας. Η διαφωνία με την Ζιλ Βιθέντε στην οποία ανήκει όμως χάλασε την μεταγραφή και οι εξελίξεις είχαμε αναφέρει πως μεταφέρονται για τον Ιανουάριο. Αν, μάλιστα, πιστέψουμε τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι το ενδεχόμενο ο Βιέιρα να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού σε μερικούς μήνες συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Οι συμπατριώτες του επιθετικού της Ζιλ Βιθέντε ήδη τον υπολογίζουν ως παίκτη του Παναθηναϊκού, με δεδομένο πως έχει απορρίψει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που θα τον καθιστούσε τον πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας του.

«Το… ελληνικό όνειρο επέστρεψε, την στιγμή που βρισκόμαστε περίπου έναν μήνα από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου», αναφέρει το δημοσίευμα. «Η πρόταση που του έγινε είναι ισάξια με το σύνολο τριών συμβολαίων Πορτογάλων ποδοσφαιριστών», προσθέτει και ουσιαστικά προαναγγέλλει ότι ο Ούγκο Βιέιρα από τον Ιανουάριο θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνιζόμενος υπό τις εντολές του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

www.leoforos.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa