Δε χάνει το ντέρμπι ο Ιμπαγάσα

Σίγουρος ότι θα δώσει το παρών στον αγώνα του Σαββάτου

Δε χάνει το ντέρμπι ο ΙμπαγάσαΤο ιατρικό επιτελείο είναι απλώς αισιόδοξο, αλλά ο Αριέλ Ιμπαγάσα εμφανίζεται βέβαιος πως θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε ούτε χθες να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και σήμερα θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτό αποτελεί το κριτήριο για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι, αν και για τον ίδιο τον «Κάνιο» δεν τίθεται θέμα. Χθες εμφανιζόταν σίγουρος πως θα είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. 

Ρυθμιστής ο «Κάνιο» 
Η συμμετοχή ή μη του Ιμπαγάσα αποτελεί ρυθμιστή και για αρκετές θέσεις στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Πέραν των Μέγκιερι (τερματοφύλακας), Τοροσίδη (δεξί μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Μέλμπεργκ και Αβραάμ (στόπερ) στην άμυνα, του Ορμπάιθ στο κέντρο και των Μιραλάς-Τζεμπούρ στην επίθεση, οι υπόλοιπες θέσεις είναι ανοικτές. Εφόσον παίξει ο Ιμπαγάσα, πιθανώς ο Φουστέρ να παίξει αριστερά αντί του Μόνχε. Αν όχι, ο Φουστέρ θα παίξει πίσω από τους επιθετικούς και ο Μόνχε θα είναι αριστερά. Ο Φραν Γέστε, που κάθε μέρα εμφανίζεται και καλύτερος στις προπονήσεις, είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από την αρχή, ακόμη και αν ο Ιμπαγάσα δεν παίξει, λόγω της δίμηνης αποχής του από τη δράση. Ένας εκ των Μακούν και Μοδέστο θα διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Ορμπάιθ, με φαβορί τον Καμερουνέζο. Πάντως ασφαλέστερα συμπεράσματα για τα πλάνα του Βαλβέρδε θα βγουν μετά τη σημερινή προτελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα. 

* Ο Όλοφ Μέλμπεργκ επέστρεψε χθες βράδυ στη βάση του μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική Σουηδίας και σήμερα θα προπονηθεί κανονικά. 

Προέδρου παρόντος 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επισκεφτεί το απόγευμα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ντοπάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει του ντέρμπι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φημολογείται πως θα τάξει πριμ νίκης στους παίκτες του, το οποίο λέγεται μάλιστα πως μπορεί να φτάνει και τις 300.000 ευρώ. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα μιλήσει ξεχωριστά και με συγκεκριμένους παίκτες, πιθανότατα του αρχηγούς και κάποιους ξένους παίκτες.


Πηγή: sportfm.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa