Έπεσε ξύλο στο Δήμο Λέσβου…γιατί οι εργαζόμενοι δεν συμμετέχουν σε παρανομίες!


Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λέσβου καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου της Δ.Ε. Πέτρας και μέλους της... Δημοτικής αρχής Λέσβου, Κ. Θεολόγου να χειροδικήσει εναντίον συναδέλφου χειριστή μηχανήματος, εργαζόμενου στην Πέτρα, επειδή αυτός αρνήθηκε να οδηγήσει μηχάνημα του Δήμου, το οποίο κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας, παραμένει ανασφάλιστο.

Να σημειώσουμε ότι τα αυτοκίνητα των Δ.Ε. Καλλονής, Πέτρας, Μήθυμνας και άλλων πρώην καποδιστριακών Δήμων παραμένουν ανασφάλιστα, με ότι αυτό συνεπάγεται, χωρίς να φταίνε οι εργαζόμενοι για αυτό. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου αποφάσισε, αφού παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, τόσο προς τους αρμόδιους της Δημοτικής αρχής, όσο και προς τους γεωγραφικούς αντιδημάρχους δεν έγινε τίποτα προκειμένου να ασφαλιστούν τα αυτοκίνητα, να καλέσει όλους τους συναδέλφους οδηγούς, των οποίων τα οχήματα παραμένουν ανασφάλιστα να μην τα οδηγούν μέχρι να ασφαλιστούν. Το να κυκλοφορούν ανασφάλιστα αυτοκίνητα στους δρόμους, εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους δημότες, για την ζωή, την περιουσία τους αλλά και για τους συναδέλφους οδηγούς, οι οποίοι σύμφωνα με τον νόμο είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι σε περίπτωση ατυχήματος με ανασφάλιστο αυτοκίνητο ή μηχάνημα.

Ο Πρόεδρος της Πέτρας λοιπόν, αντί να λύσει το πρόβλημα, για το οποίο τον ψήφισαν οι δημότες, προτίμησε να τραμπουκίσει και να χειροδικήσει κατά του συναδέλφου, ο οποίος αρνήθηκε να παρανομήσει, θέτοντας την ζωή των δημοτών και την δική του σε κίνδυνο.

Δεν θα ανεχτούμε τέτοια φαινόμενα και φασίζουσες τακτικές σε βάρος των εργαζομένων, από όποιον και αν προέρχονται και τα καταγγέλλουμε προς πάσα κατεύθυνση.

Καλούμε άμεσα και δημόσια τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Δ. Βουνάτσο να πάρει ανοιχτά θέση πάνω σε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά, που γυρίζει την κοινωνία μας πολλές δεκαετίες πίσω.
Μεγαλύτερη ασφάλεια με ΙΕ8. Κατεβάστε τον Internet Explorer 8 τώρα! microsoft
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa