Λαμία: Δείτε πως απεγκλώβισαν τραυματισμένο γεράκι από πηγάδι...

Το γεράκι ήταν τραυματισμένο και αδύναμο... Είχε πέσει σε πηγάδι και το εντόπισε καταμετρητής της ΔΕΗ!
Ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός και στη συνέχεια το απεγκλώβισαν οι άνδρες της 7ης Ε.Μ.Α.Κ..
Ο φακός του LamiaReport ήταν εκεί..


Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας μιλώντας στο LamiaReport, δήλωσε:
Ο Φιλοζωικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλαν στη διάσωση γερακιού που είχε πέσει σε πηγάδι στο Σ.Σ. Λιανοκλαδίου.
Πρώτα απ όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ τον καταμετρητή της ΔΕΗ κ. Παρδάλη Θωμά, ο οποίος είδε το γεράκι και αμέσως μέσω της υπηρεσίας του ειδοποίησε το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας. Άνθρωποι με αυτές τις ευαισθησίες τιμούν το όνομά τους αλλά και την υπηρεσία τους.
Ευχαριστούμε επίσης τους άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του πουλιού. Είμαστε περήφανοι που υπηρετούν άτομα που ξέρουν να προσφέρουν και να βοηθούν όχι μόνο ανθρώπους αλλά και κάθε είδος που κινδυνεύει.
Τέλος ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Λαμίας για την μεταφορά του ζώου στην Αθήνα, όπου το περίμεναν και το παρέλαβαν οι εθελοντές του "ΑΝΙΜΑ" για να αναλάβουν τη νοσηλεία του.
Ελπίζουμε ότι μετά την αποκατάσταση της σπασμένης του φτερούγας και τη βελτίωση της όλης του κατάστασης, θα έχουμε τη χαρά να το απελευθερώσουμε και πάλι στο περιβάλλον, όπως κάνουμε πάντα για άγρια πουλιά που έχουμε διασώσει και περιθάλψει στο παρελθόν.>>

LamiaReport.gr

















Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa