Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα - Κλειστό το μετρό και οι γύρω δρόμοι


ΏΡΑ: 18:00 Ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος πλήθος κόσμου ενώ αναμένεται να δώσει το παρών ακαι η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα που θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, αναφέρεται ότι "το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους της Αττικής σε συμπόρευση ώστε να παρέμβει ο ίδιος ο λαός πιο αποφασιστικά στις εξελίξεις. Να αποτύχουν τα εκβιαστικά τρομοκρατικά διλήμματα που θέτουν η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, η ΕΕ".

"Ο λαός πρέπει να δυναμώσει τους ταξικούς λαϊκούς αγώνες, να αξιοποιήσει τις εκλογές για να αποδυναμώσει ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ. Ταυτόχρονα να προχωρήσει πιο αποφασιστικά η λαϊκή οργάνωση στους τόπους δουλειάς και τις συνοικίες", προστίθεται στην ανακοίνωση. 

Την ίδια ώρα, κάλεσμα προς όλους να δώσουν δυναμικό παρόν στον κέντρο της Αθήνας έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και τα μέτρα, αλλά και ενάντια στον εκβιασμό που επιχειρείται μέσω δημοψηφίσματος

πηγή:www.newsit.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa